• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رالی ایرانی در راه است ...

ناهید

متخصص بخش
رالی ایرانی در راه است ...

مسابقه ای سراسر هیجان با حضور سوپراستارهایی چون

محمدرضا فروتن و الناز شاکردوست

"رالی ایرانی" اولین فیلم مسابقه در ژانر نمایش واقعی (Reality Show) است
که برای نخستین بار در سینمای ایران و برای نمایش خانگی ساخته شده است

در فصل اول فیلم مسابقه "رالی ایرانی" که تصویربرداری آن به پایان رسیده و اكنون مراحل نهایی تدوین را پشت سر می‌گذارد، سه گروه از هنرمندان شامل "محمدرضا فروتن و سیروان خسروی"، "الناز شاکردوست و بهنوش بختیاری" و "نیما فلاح و سحر ولدبیگی" با هم برای بدست آوردن گنج (جایزه مسابقه) رقابت می کنند و فرزاد حسنی به عنوان "مجری داور" رقابت آنها را داوری می کند.

در این ژانر که در سینمای بین‌الملل سابقه بیشتری دارد، یک فیلمنامه‌ی دقیق وجود دارد که تنها گروه کارگردانی جزئیات آن را می دانند و بازیگران فقط از بخشی از قصه مطلع می‌شوند؛ لذا دائما بازیگران در شرایط غیرقابل پیش‌بینی قرار می‌گیرند که باید در آن به تصمیم برسند و در واقع فی‌البداهه با یکدیگر رقابت ‌کنند.

جالب اینجاست، رفتار و نوع برخورد آنها با مسائلی که پیش رویشان بوجود می آید با عکس العمل طبیعی و واقعی آنها می تواند مسیر قصه را تغییر دهد.

از ویژگی های بارز این ژانر اینست که بازیگران فیلم،
شخصیت های واقعی شان را در شرایط خاص و دشوار به نمایش می گذارند !

در واقع قصه به گونه ای طراحی شده که
عکس العمل طبیعی بازیگران به وقایع را در پی خواهد داشت.

تمام مهارت‌های فردی بازیگران از جمله مهارت‌های فکری و فیزیکی آن‌ها به کار گرفته می‌شود و تمام صحنه‌های این مسابقه برای آن‌ها حالت غافلگیری دارد. آنها از وسائل مختلف از جمله هواپیماهای فوق سبک، قطار و قایق استفاده می‌کنند و مجبور می‌شوند حتی غواصی و یا اسب سواری کنند.

این گونه برنامه‌سازی در ایران تازگی دارد گرچه در كشورهای صاحب این صنعت تقریبا از سال 2000 به بعد مرسوم شده است. در جریان ساخت رالی ایرانی گروه طراحان و کارگردانی همه احتمالات را در نظر گرفته اند و مثل یک بازی برای همه اتفاقات محتمل پیش بینی دارند.

بنابراین فقط بازیگران نیستند که در شرایط پیش بینی نشده قرار می گیرند بلکه گروه برنامه ساز هم پا به پای بازیگران با قصه ای که کسی پایان آن را نمی داند پیش می روند به این ترتیب مخاطب، شخصیت واقعی بازیگران را در شرایط و حالتهای مختلف مشاهده خواهد کرد. حالت هایی که نشانگر توانمندی بازیگران از لحاظ قدرت ذهنی و جسمی برای انجام مراحل سخت و سرعت عمل فردی می باشد.

فرزاد حسنی که نقش مجری و داور مسابقه را در این فیلم بعهده دارد،
با تکنیک و ابزار خاص ارتباطی موقعیت همه بازیگران را در مسیر طولانی
می‌بیند و توسط دوربین اصلی هر سه تیم را رصد می‌کند.

پروژه عظیم "رالی ایرانی" شامل لوکیشن‌ بزرگی است که
از تهران شروع شده و تا نقاط دیگر ایران ادامه یافته است.

"رالی ایرانی" مسابقه‌ای است که با حضور چهره‌های سرشناس سینما،
موسیقی و تلویزیون برای پخش از شبکه نمایش خانگی تولید شده است.
این درحالیست که فصل اول آن در آستانه پخش قرار گرفته و پیش‌تولید فصل دوم مسابقه در حال انجام است که به زودی تصویربرداری آن آغاز خواهد شد.

احتمال حضور چهره های سرشناس و مطرح سیاسی،
اجتماعی و ورزشی نیز در قسمتهای بعدی رالی ایرانی وجود دارد ...

در هر سری از مسابقه های "رالی ایرانی" سه گروه از بازیگران انتخاب می‌شوند
و مسابقه را در سه شبانه‌روز به اتمام می‌رسانند.

عوامل تولید رالی ایرانی :

آرش معیریان (كارگردان)

سعید ابوطالب (تهیه كننده)

محمدرضا مصباح (سرمایه گذار و مجری طرح)

نیما فلاح ، آرش معیریان و محمدرضا مصباح در نشست خبری خبرگزاری ایسنا

رالی ایرانی
روایتی است هیجان انگیز از
رقابت ستاره‌های مطرح سینما و تلویزیون ایران

baroon

متخصص بخش ادبیات
این فیلم سینما رفتن داره ه ه. :14:
تاپیک تأیید شد.:گل::دست:

0mid

متخصص بخش ورزشی
این بیشتر مسابقه هست تا فیلم
خیلی از کشورا اینجور مسابقات رو برگزار میکنن و واقعا هم جالب و هیجان انگیزه

امیدوارم اینم خوب باشه :شاد:

حالا سینما نشونش میدن یا تلویزیون؟؟
کسی خبری از زمان پخشش نداره؟؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

من چند روز پیش خوندم که سینمایی هستش امید.:18:
زمان پخشش رو هم ندیدم نوشته باشن.
ولی باید رفت و دیــــــــــد:8: هورااا

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

حالا سینما نشونش میدن یا تلویزیون؟؟
کسی خبری از زمان پخشش نداره؟؟

این فیلم برای نمایش خانگی هستش یعنی نه توی تلویزیون پخش میشه نه توی سینما اکران میشه

مثل قهموه تلخ و ساخته ایران و ... باید هر قسمتشو بخری :نیش:

فعلا خبری از زمان پخشش نیست :نمیدونم:

0mid

متخصص بخش ورزشی

من چند روز پیش خوندم که سینمایی هستش امید.:18:
زمان پخشش رو هم ندیدم نوشته باشن.
ولی باید رفت و دیــــــــــد:8: هورااا

جدا؟؟؟
خب اگه سینما باشه که خیلی خوبه منم حتما میرم مفتی میبینم :0mid:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا مصباح، مجری طرح «رالی ایرانی» گفت: «برای اولین بار در سینمای ایران و برای نمایش خانگی «رالی ایرانی» با حضور محمدرضا فروتن، الناز شاکردوست، بهنوش بختیاری، فرزاد حسنی، سحر ولدبیگی، نیما فلاح و سیروان خسروی ساخته می‌شود.»

منبع خبر :

http://www.khabaronline.ir/detail/243299

baroon

متخصص بخش ادبیات

اینجا هم به قول آدم برفی نوشته که برای نمایش خانگی هست.:18:
من اونطوریشو دیده بودم.:18:
در هر صورت بسی مشتاق شدم بعد از مدت ها برم سینما که اونم نذاشتید! :9: :بدجنس:

0mid

متخصص بخش ورزشی
این فیلم برای نمایش خانگی هستش یعنی نه توی تلویزیون پخش میشه نه توی سینما اکران میشه

مثل قهموه تلخ و ساخته ایران و ... باید هر قسمتشو بخری :نیش:

فعلا خبری از زمان پخشش نیست :نمیدونم:

آها پس نمایش خانگیه
منم حدس میزدم اینجوری باشه :بله:

BLaDe

متخصص بخش زبان
چه جالب ... ولی تقریبا مشابه همچین مسابقه ای رو قبلا هم ایران ساخته بود و تو تلویزیون نشونش داده بود .. نمیدونم الانم نشون میده یا نه ولی تو یکی از کانالا از بین پنج کانال اصلی تلویزیون بود .. اسم مسابقه ش هم " سرزمین دانایی " بود .. فرقش با این مسابقه اینه که تو اون مسابقه دانشجوها با هم رقابت میکردن و در طول چند شبانه روز باید یه سری کارها رو میکردن و خودشون با امکانات و وسایل و علمی که داشتن غذا درست میکردن و یه مسافتی رو طی میکردن تا به مقصد برسن و برنده بشن ... یادمه تو شمال هم فیلم برداری شده بود ...
این مسابقه هم تقریبا مثل اونه ولی فرقش اینه که به جای دانشجوها ، ستاره های سینما و تلویزیون رقابت می کنن و از لحاظ رشته های ورزشی مسابقه میدن

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بلی :بله: مسابقه ی سرزمین دانایی که از شبکه تهران پخش میشه ژانر مستند - مسابقه ای هستش که به نوع خودش بی نظیره :دست:

اطلاعات در مورد مسابقه سرزمین دانایی : اینجا

ولی این رالی با حضور سوپراستارها فکر کنم خیلی پرطرفدار بشه :فکر:
من خودم که یکی از طرفداراهای پروپا قرص این رالی هستم :50:

چه جالب ... ولی تقریبا مشابه همچین مسابقه ای رو قبلا هم ایران ساخته بود و تو تلویزیون نشونش داده بود .. نمیدونم الانم نشون میده یا نه ولی تو یکی از کانالا از بین پنج کانال اصلی تلویزیون بود .. اسم مسابقه ش هم " سرزمین دانایی " بود .. فرقش با این مسابقه اینه که تو اون مسابقه دانشجوها با هم رقابت میکردن و در طول چند شبانه روز باید یه سری کارها رو میکردن و خودشون با امکانات و وسایل و علمی که داشتن غذا درست میکردن و یه مسافتی رو طی میکردن تا به مقصد برسن و برنده بشن ... یادمه تو شمال هم فیلم برداری شده بود ...
این مسابقه هم تقریبا مثل اونه ولی فرقش اینه که به جای دانشجوها ، ستاره های سینما و تلویزیون رقابت می کنن و از لحاظ رشته های ورزشی مسابقه میدن

آخرین ویرایش:
بالا