• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راموس: مادرید در اروپا حق اشتباه ندارد

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سرخیو راموس هشدار داده و گفته رئال مادرید نباید مقابل منچستریونایتد حتی یک اشتباه انجام دهد.
رئال به دنبال دهمین قهرمانی خود در اروپا است ولی راموس گفته این برای رئال عقده نشده: «من اسمش را عقده نمی‌گذارم. خیلی وقت است به دنبالش هستیم و همه می‌گویند امسال دیگر دسیما است، دسیما است، دسیما است! (دسیما یعنی دهم).
البته ما می‌دانیم که اوضاع چقدر دشوار است. یک اشتباه کنید کارتان تمام است. اما شور و شوق بسیاری داریم و فینال در ویمبلی می‌تواند نقطه اوج ما باشد.»
او درباره قرعه تیمش گفته: «خوشحالم که به یونایتد خوردیم. آنها در لیگ برتر شاید همانی هستند که ما در اسپانیا هستیم: همان ارزش‌ها، همان تاریخ. فلسفه آنها، چیزی که به نمایش گذاشته‌اند و ایده‌آل‌های بازیکنان یکی است.
من ترجیح می‌دهم با چنین تیمی بازی کنم تا تیمی که بزرگ نیست اما ناگهان غافلگیرتان می‌کند.
به علاوه من عاشق فوتبال انگلیس هستم. پدرم بسیار فوتبال انگلیس را دنبال می‌کرد و همیشه علاقمند به منچستریونایتد بود.»

بالا