● مواد لازم :
▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد
▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم
▪ فلفل قرمز: یك دوم قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ پودر سوخاری : ۱ پیمانه
▪ پنیر پارامسان : ۸۰گرم
▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد
▪ ماست : ۱ پیمانه
▪ روغن : به میزان لازم
● طرز تهیه :
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست كنده ، آنگاه به نمك ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می كنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند. پنیر پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می كنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ، تخم مرغها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می كنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می كنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ كردن ، آنها را به شكل دایره روی برگهای كاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می كنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.
● طرز تهیه سس ماست :
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمك و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می كنیم و مایه را كاملا مخلوط می كنیم تا یك دست شود.
▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد
▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم
▪ فلفل قرمز: یك دوم قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ پودر سوخاری : ۱ پیمانه
▪ پنیر پارامسان : ۸۰گرم
▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد
▪ ماست : ۱ پیمانه
▪ روغن : به میزان لازم
● طرز تهیه :
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست كنده ، آنگاه به نمك ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می كنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند. پنیر پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می كنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ، تخم مرغها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می كنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می كنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ كردن ، آنها را به شكل دایره روی برگهای كاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می كنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.
● طرز تهیه سس ماست :
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمك و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می كنیم و مایه را كاملا مخلوط می كنیم تا یك دست شود.