• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راهیابی چهار تیم از دانشگاه امیرکبیر به مسابقات جهانی ربوکاپ

parisa

متخصص بخش
چهار تیم از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات جهانی ربوکاپ 2013 در هلند شرکت خواهند کرد.

دکتر سعید شیری قیداری، رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با اعلام این خبر افزود: دو تیم نرم‌افزاری ربات‌های فوتبالیست دو بعدی و شبیه‌سازی امداد و نجات و دو تیم سخت‌افزاری ربات‌های فوتبالیست سایز کوچک و ربات‌های انسان‌نما، تیرماه امسال به مسابقات جهانی هلند خواهند رفت.

به گفته وی، این چهار تیم که از میان 10 تیم رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر انتخاب شده اند، از سوم تا دهم تیرماه در مسابقات جهانی ربوکاپ در هلند به رقابت خواهند پرداخت.

شیری درباره شاخص‌های انتخاب این تیم‌ها توضیح داد: در انتخاب تیم‌ها سعی شده است تا آمادگی آنها، سابقه‌ شرکت در مسابقات داخلی و خارجی، نتایج کسب‌شده در سال‌های قبل و سوابق علمی و غنای اعضای آنها در نظر گرفته شود.

رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: تیم ربات‌های شرکت‌کننده در مسابقات شبیه‌سازی امداد و نجات سال گذشته در مسابقات جهانی مکزیک مقام سوم را به دست آورد، در حالی که تا روز آخر در صدر جدول بود و با اختلاف ناچیزی از دو تیم دیگر عقب افتاد.

به گفته وی، این تیم از سال 2005 تا کنون بارها در میان سه تیم نخست جهان حضور داشته است.

شیری درباره تیم ربات‌های سایز کوچک نیز گفت: این تیم سال گذشته مقام چهارم مسابقات و مقام نخست رقابت‌های بخش فنی را به دست آورد و امسال نیز آمادگی خوبی برای کسب مقام دارد.

رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: دو تیم ربات‌های انسان‌نما و دو بعدی نیز در مسابقات جهانی مکزیک جزو هشت تیم نخست بوده‌اند که هر دوی آنها در مصاف با قهرمان جهان از دور مسابقات حذف شدند.

به گفته مسئول تیم‌های رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمامی تیم‌های ایرانی شرکت‌کننده در مسابقات جهانی از جمله تیم‌های دانشگاه‌های گیلان، علم‌وصنعت، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و آزاد اسلامی قزوین، هر سال مقام‌های خوبی را از آن خود می‌کنند.

درخشش دانش‌آموزان در مسابقات جهانی رباتیک

شیری با اشاره به اینکه باید در زمینه رباتیک بر روی تیم‌های دانش‌آموزی نیز سرمایه‌گذاری شود، تأکید کرد: دانش‌آموزان ایرانی نیز افزون بر تیم‌های دانشگاهی مقام‌های خوبی در مسابقات جهانی به دست می‌آورند و هر سال بین 25 تا 30 درصد مدال‌های بخش دانش‌آموزی مسابقات را به خود اختصاص می‌دهند.

وی افزود: موضوعی که هر سال در این مسابقات توجه شرکت‌کنندگان دیگر را جلب می‌کند، حضور پر رنگ دختران در تیم‌های دانش‌آموزی ایران است.

به گفته رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقات جهانی رباتیک سطح علمی و فنی بالایی دارد که باز کردن ربات‌های ساخته شده، جابه‌جایی آنها و راه‌اندازی مجدد آنها طی دو روز، بر دشواری آن می‌افزاید.

مسابقات 2013 امسال در جنوب هلند و در یک منطقه صنعتی برگزار می‌شود. این کشور سعی کرده است که از طریق پخش آنلاین، تماشاگران بیشتری جذب کند و همچنین کمپ بزرگی را برای شرکت‌کنندگان مهمانان در دست ساخت دارد.

برگزارکنندگان این مسابقات پیش‌بینی می‌کنند که امسال 400 تیم از سراسر جهان در این مسابقات شرکت و این رویداد را به یک مهمانی بزرگ برای ربات‌ها تبدیل کنند.
جمعه ۱۳ اردیبهشت
 
بالا