• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رایان گیگز برنده پای طلای سال ۲۰۱۱

H@DI

کاربر ويژه
رایان گیگز اسطوره باشگاه منچستریونایتد پای طلای سال ۲۰۱۱ را به خود

اختصاص داد.

به گزارش ایلنا، شاهزاده آلبرت دوم موناکو، بعد از آنکه رایان گیگز با کسب اکثریت ارا در وب سایت نظرسنجی، اینجایزه رامال خود کرد، طی مراسمی پای طلای سال ۲۰۱۱ را به رایان گیگز اهدا کرد

بدین ترتیب گیگز ۳۷ ساله نامش را درکنار بزرگانی مثل دیگو مارادونا، زین الدین زیدان و آلفردو دی استفانو ثبت خواهد کرد

گیگز بعد از دریافت جایزه در صحبت‌هایی از سرالکس فرگوسن مربی باتجربه تیمش تمجید کرد و گفت: فرگوسن سخت کوش ولی عادل است. او توقعات زیادی از بازیکنانش و حتی از خودش دارد. او بهترین مربی دنیاست و خیلی خوب است که در طول زندگی ورزشی‌ام او را در کنار خودم داشتم.

گیگز ادامه داد: این افتخار بزرگی است که چنین جایزه‌ای را مال خود کنم و گام در مسیر بزرگترین‌های دنیای فوتبال بگذارم که این واقعا افتخار بزرگی است. من شانس این را داشتم که کنار بازیکنان بزرگی بازی کنم؛ برای بزرگ‌ترین مربی دنیا بازی کنم و در بهترین تیم دنیا توپ بزنم.

گیگز در ادامه صحبت‌هایش گفت: در حال حاضر هنوز از فوتبالم لذت می‌برم و به این فکر نکردم که بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال چه کنم، ولی اگر فوتبالم همین فردا به اتمام برسد، می‌توانم بگویم که کارنامه ورزشی فوق العاده‌ای داشته‌ام.

گیگز با پیشی گرفتن از دیوید بکام و نامزدهای دیگری مثل بوفون، دروگبا، اتوئو، کاسیاس، زانتی و کارلس پویول اینجایزه را مال خود کرد. جایزه پای طلا همه ساله به بازیکنان باتجربه‌ای که بالا‌تر از ۲۹ سال سن دارند اهدا می‌شود.

بالا