• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ردنپ مصدوميت رونالدو،بنزما و مارسلو را باور نمي کند

ahmadfononi

معاونت انجمن
هري ردنپ از اينکه رئال نمي تواند در ديدار سه شنبه تيمش مقابل رئال، از ستاره هايي مثل کريس رونالدو، مارسلو و بنزما بهره ببرد، اطمينان ندارد.

00009471.jpg

ردنپ در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ویگان در رقابتهای لیگ برتر، در پاسخ به سوالی در مورد دیدار رئال- تاتنهام گفت:« شما این را باور می کنید؟ در انتظار روز دوشنبه هستیم تا در این رابطه صحبت کنیم.»
ولی ردنپ مشکلات خاص خودش را دارد؛ به ویژه مصدومان فراوانی که در خط دفاع تیمش وجود دارد. ردنپ ادامه داد:« ما مشکلات خاص خودمان را داریم. من تنها دو مدافع مرکزی در اختیار دارم.امیدوارم که در طول این روزها، مصدوم دیگری به جمع مصدومان تیم مااضافه نشود. چون دیگر بازیکن دیگری برای این پست نخواهم داشت. اصلا مشخص نیست که آیا گالاس به بازی مقابل رئال می رسد یا خیر. بازی مقابل رئال واقعا مهم و تاریخی است ولی دوئل مقابل ویگان برای من خیلی حیاتی است.چون اگر ببازیم، در فصل بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم نخواهیم بود.»
مربی تاتنهام ادامه داد:« به همین خاطر هیچ بازیکنی را روی نیمکت ذخیره ها نخواهم گذاشت. هنوز هم نمی دانم که بیل می تواند برای تیم بازی کند یا خیر. چون هم او و هم گالاس، احساس درد در پاهایشان می کنند.»
ردنپ در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از رافائل فان در فارت پرداخت و گفت:« او بازیکن فوق العاده ای است. یک بازیکن کلیدی که کاملا به درد تیم ما می آید. به همین دلیل نمی تواند همیشه برای 90 دقیقه برای تیم بازی کند. نمی توانم در از دست دادن او ریسک کنم.چون او خسته است و همین زمان است که مصدومیتها از راه می رسند.»

بالا