رسول خطيبي کفشهايش را آويخت [h=2]سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز گفت: پس از مشورت با کارشناسان، اصحاب رسانه و هواداران به احترام همه آنها و فدراسيون تصميم گرفتم از دنياي بازيگري خداحافظي کنم. |
[TD="align: left"]
رسول خطيبي در مورد تصميمش مبني بر خداحافظي از دنياي بازي کردن فوتبال گفت: تصميم گرفتم از دنياي بازيگري خداحافظي کنم در دو، سه هفتهاي که به عنوان بازيکن و مربي فعاليت کرده بودم وقتي از کارشناسان، اصحاب رسانه و هواداران در اين مورد مشورت گرفتم نظرشان بر اين بود که به عنوان مربي به فعاليتم ادامه دهم و من هم به احترام اين عزيزان و فدراسيون که اعلام کرده بود نميتوانم به عنوان مربي بازيکن لب خط بيايم و در کنفرانسهاي مطبوعاتي حاضر شوم از دنياي بازيکني خداحافظي کردم. به گزارش فارس، وي افزود: مسئولين باشگاه نيز از اين نظر استقبال کردند 19 سال در سطح اول کشور فوتبال بازي کردم از تمامي مربيان و مسئولاني که در تيم هاي آنها حضور داشتم مثل استقلال، پاس تهران، تراکتورسازي، شهرداري و ماشينسازي تبريز، ذوبآهن، سپاهان، هامبورگ و چند تيم عربي تشکر ميکنم. سرمربي گسترش فولاد تبريز تأکيد کرد: در 4 رده ملي بازي کردم و از همبازيان و اهالي فوتبال ميخواهم من را حلال کرده و در عرصه مربيگري برايم دعا کنند تا موفق شوم تشکر ويژهاي از سمندر و هيئت مديره گسترش فولاد تبريز دارم که گفتند در نيم فصل براي من يک بازي دوستانه با يکي از تيمهاي بزرگ دنيا تدارک ميبينم که به طور رسمي از فوتبال خداحافظي کنم. |
ورزش3