• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رضا داودنژاد / شایعات درباره مسمویت دارویی عسل بدیعی صحیح نیست

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
رضا داودنژاد همسرخواهر عسل بدیعی ، روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اظهار داشت: مشکل تنفسی روز گذشته این بازیگر باعث شد که وی را به سرعت به بیمارستان منتقل کنیم . وی به خاطر مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی در بخش ای سی یو بیمارستان لقمان بستری شد.

وی که به دلیل شدت تاثر ناشی از این واقعه، به سختی گفت و گو می کرد، افزود: متاسفانه شایعات و اکاذیبی مبنی بر مسمومیت دارویی بدیعی در رسانه ها منتشر شده که صحت ندارد و وی تنها به خاطر مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد.

داودنژاد، انتشار اخباری به نقل از غزل بدیعی خواهر عسل در گفت وگو با یکی از سایت های خبری را تکذیب کرد و گفت: همسر من در این دو روز به خاطر شرایط نامناسب روحی با هیچ رسانه ای گفت و گو نکرده و آنچه از قول وی نقل قول شده ، کذب است.

داودنژاد انتشار اخبار زود هنگام از درگذشت این بازیگر جوان سینما را ضربه ای دردناک به روحیه خانواده و دوستان بدیعی دانست و گفت:شیطنت های رسانه ای از این دست بارها پیش از این نیز اتفاق افتاده است.حتی در ایامی که من به خاطر بیماری کبد در بیمارستان بستری بودم شایعاتی مشابه در روزنامه ها،سایت ها و رسانه ها به وفور وجود داشت.

به گفته ی وی، خانواده بدیعی شایعات منتشر شده در این خصوص را با جدیت پیگیری می کنند و در آینده ای نزدیک تیم پزشکی اطلاعات دقیق درباره این بیمار را در اختیار رسانه ها قرار خواهد داد.

این بازیگر سینما و تلویزیون همچنین از رضایت پدر بدیعی مبنی براهدای اعضای وی خبر داد.

به گزارش ایرنا،عسل بدیعی از روز گذشته در پی وخامت حال به بیمارستان لقمان تهران منتقل شد و پس از بروز مشکل تنفسی و مغزی ، صبح امروز به مرگ مغزی دچار شد.

بدیعی سال ها پیش همسر فریبرز عرب نیا بازیگر مطرح سینما بود. وی متولد سال 1356 در تهران است و از سال 1375 به سینما راه یافت.

وی فعالیت حرفه ای خود را با فیلم بودن یا نبودن به کارگردانی کیانوش عیاری ، آغاز کرد.

از دیگر کارهای این بازیگر سینما می توان به فیلم های دست های آلوده (سیروس الوند)، هفت پرده (فرزاد موتمن)، از صمیم قلب (بهرام کاظمی)، شمعی در باد (پوران درخشنده)، پروانه ای در مه (محمدجواد کاسه ساز)، سربلند (سعید تهرانی) و روز هشتم اشاره کرد.

حضور در مجموعه های تلویزیونی ششمین نفر و تا صبح از دیگر بخش های کارنامه کاری وی بود.

بدیعی به خاطر بازی در فیلم سینمایی دست های آلوده نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شده بود.

آخرین ویرایش:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
ماهايا پطروسیان بازیگر سینما و تئاتر و تلویزیون ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت "عسل بدیعی" هنرمند کشورمان در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران گفت: چند روز قبل از عید عسل بدیعی را دیدم و حالش بسیار خوب بود ولی از شنیدن این خبر خیلی شوکه شدم.
وی افزود: این خبر آنقدر ناگهانی بود که نمی توانم خاطره خاصی را بر زبان بیاورم چراکه بسیار متاثر هستم.

964759_241.jpg

پطروسیان ادامه داد: او مادر یک بچه کوچک بود و متاسفم که در سن جوانی از دنیا رفت عسل بدیعی داشتنی بود که صفات یک زن خوب را داشت.
بازیگر فیلم سینمایی "از صمیم قلب" تصریح کرد: به جز همبازی بودن در فیلم سینمایی "هفت پرده" در " از صمیم قلب" به کارگردانی بهرام کاظمی با او همبازی بودم و بدیعی در آن زمان تنها 24 سال داشت و تازه قدم به این عرصه گذاشته بود.
پطروسیان اظهار داشت: بسیار متاسف هستم و به همه همکاران و مردم عزیز تسلیت می گویم و امیدوارم کمتر شاهد شنیدن این گونه اتفاقات در سال نو باشیم و تنها می توانم بگویم خیلی حیف شد

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
ابولحسن داوودی کارگردان مجموعه تلویزیونی "زمین انسان ها" در خصوص فوت ناگهانی عسل بدیعی به خبرنگار حوزه راديو تلویزیون باشگاه خبرنگاران گفت: خبر فوت عسل بدیعی بسیار شوک برانگیز بود و فکر نمی کنم مصرف دو قرص مسکن منجر به مرگ کسی شود

وی افزود: همسرم از نزدیک با وی در ارتباط بود عسل بدیعی تنها یک قرص مسکن مصرف کرده بود اما نمی دانم چرا چنین ضایعه ای باید اتفاق بیفتد و یک دارو خاصیتی مرگبار را به همراه داشته باشد.
ابولحسن داوودی کارگردان مجموعه تلویزیونی "زمین انسان ها" در خصوص فوت ناگهانی عسل بدیعی به خبرنگار حوزه راديو تلویزیون باشگاه خبرنگاران گفت: خبر فوت عسل بدیعی بسیار شوک برانگیز بود و فکر نمی کنم مصرف دو قرص مسکن منجر به مرگ کسی شود .

964861_835.jpg

داوودی تصریح کرد: بدیعی جوانی 35 ساله بود که به تازگی داشت هنرش شکوفا می شد و متاسفم از این که باید چنین عزیزی را از دست بدهیم.
وي عنوان كرد: عسل بدیعی رفت و دیگر باز نخواهد گشت اما امیدوارم مسئولان در جهت این موضوع رسیدگی های لازم را صورت دهند تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
وی عنوان کرد: بدیعی هم همچون بازیگران افسردگی و ناراحتی هایی را در جهت حوزه فعالیتش داشت اما توانست از عهده 8 ماه کار مداوم و سخت "سرزمین انسان ها" برآید.
وی خاطر نشان کرد: امیدوارم روح بدیعی قرین رحمت قرار گیرد.

بالا