• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رضا عطاران: سال آینده فیلم جدیدم را می سازم

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
download

کارگردان فیلم سینمایی «خوابم میآد» در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس در مورد کارهای جدید خود گفت: فیلمنامه ای را در دست دارم که برای سال آینده آن را می سازم اطلاعات بیشتری نمی توانم بگویم زیرا هیچ چیز کار معلوم نیست و نمی توانم جزئیاتی بدهم که بعداً تکذیب شود.

بازیگر و کارگردان فیلم سینمایی «خوابم میاد» در مورد اخباری که در شبکه اجتماعی به نام او هست اضافه کرد: من هیچ صفحه یا هر چیز دیگری به نام خودم در اینترنت ندارم و هرچه از اینها هست جعلی است. خبرها تنها از جانب خود من منتشر می شود. در حقیقت من اصلاً اینترنت نمی روم که بخواهم در شبکه های اجتماعی به نام خودم صفحه ای داشته باشم.

این بازیگر طنز در سینمای ایران که امسال با نقشی متفاوت در فیلم سینمایی «دهلیز» در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر ایفای نقش کرد تصریح کرد: امیدوارم کسانی که در عرصه خبری هستند در صورت تأیید بازیگران و سینماگران از صفحه اجتماعی آنان استفاده کنندو مجدد تکذیب می کنم و می گویم از من هیچ صفحه ای وجود ندارد و هر خبری به نقل از آنها کار شود تکذیب خواهد شد.

این بازیگر سینما امسال با فیلم سینمایی «دهلیز» در سی و یکمین جشنواره فیلم حضور داشت و در جشنواره سی ام با فیلم سینمایی «خوابم می آد» در بخش فیلم اولی ها حضور داشت. این فیلم یکی از فیلم های پرفروش سال گذشته بود که در شبکه نمایش خانگی هم با اقبال فراوانی مواجه شد.

بالا