• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رفع مشکل بلاک شدن یک سایت توسط ویروس کش نود32

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب بازم من اومدم با یه آموزش دیگه :قلیون: :0mid:

شاید برای شما گاهی پیش اومده باشه که وقتی میخواین وارد سایتی بشین با یه پیغام از طرف ویروس کش نود32 مواجه بشین
مثل این پیغام:

nod32.jpg

برای رفع این مشکل مراحل زیر رو انجام بدین:

1- وارد تنظیمات ویروس کش بشین (کلید F5)

2- از قسمت Antivirus and antispyware، قسمت Web access protection، قسمت HTTP,HTTPS، وارد قسمت Address managment بشین.

3- در این قسمت میتونین آدرس سایت مورد نظرتون که نمیخواین بلاک بشه رو وارد کنین. (از گزینه ی Add استفاده کنین)
نکته: قبل و بعد آدرسی که وارد میکنین از علامت * استفاده کنین چون این علامت باعث میشه تمام لینک هایی که شامل اون آدرس وارد شده میشه رو شامل بشه و بلاک نکنه :بله:

امیدوارم این آموزش هم بدردتون خورده باشه :بله:

آخرین ویرایش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
شاید برای شما گاهی پیش اومده باشه که وقتی میخواین وارد سایتی بشین با یه پیغام از طرف ویروس کش نود32 مواجه بشین

سلااام:11:
آقا امید من این راهی رو که گفتین امتحان کردم،ولی وقتی رفتم تو صفحه آپدیت آفلاین نود، پیغام ویروسی داد و باز نشد و باز از همون روش disable غیر فعالش کردم:ناراحت:

Mans0ur

New member
سلااام:11:
آقا امید من این راهی رو که گفتین امتحان کردم،ولی وقتی رفتم تو صفحه آپدیت آفلاین نود، پیغام ویروسی داد و باز نشد و باز از همون روش disable غیر فعالش کردم:ناراحت:

سلام. به این خاطره که شما فقط یه آدرس خاصی رو از فیل*تر نود 32 در آوردین با این عملتون.

اگه قبل و بعد از آدرس ستاره بزنین مشکل حله

مثلا به این صورت :

*http:///www.asandownload.com*

ضمنا. یادتون باشه در اون قسمتی که میخوان آدرس رو وارد کنین ( در قسمت URL address management ) ما یک منوی کشویی داریم که سه تا گزینه داره. باید حتما گزینه list of address excluded filtering انتخاب شده باشه. این عمل باعث میشه وقتی به این سایت های مورد نظری که شما اونجا قرار دادی رسید ، هیچ گونه عملی واسه چک کردن سایت انجام نگیره و بدون توجه به این عوامل سایت باز شه.

آخرین ویرایش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
یادتون باشه در اون قسمتی که میخوان آدرس رو وارد کنین ( در قسمت URL address management ) ما یک منوی کشویی داریم که سه تا گزینه داره. باید حتما گزینه list of address excluded filtering انتخاب شده باشه. این عمل باعث میشه وقتی به این سایت های مورد نظری که شما اونجا قرار دادی رسید ، هیچ گونه عملی واسه چک کردن سایت انجام نگیره و بدون توجه به این عوامل سایت باز شه.

سلااام آقا منصور...:11:
من همه این کارهارو قبلا انجام دادم ولی اینجوری شد...

0mid

متخصص بخش ورزشی
پرستو جان اصلا لازم نیست www یا com. رو هم بذاری

فقط بنویس *softgozar* :چشمک:

[MENTION=13508]parastu[/MENTION]

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member

:تعجب2:

اوکی. همه اون آدرس هایی که مد نظرتون بود رو وارد کردم. بعد ازش یه Export گرفتم.

الان کاری که شما باید بکنی اینه : طبق عکس زیر عمل کنید و بعد اون فایل رو Import کنید.

1.JPG

اینم آدرس اون فایل Text که باید Import بگیرید :

http://up.iranjoman.com/images/aqw0aors6qd8d6mqfcqv.rar

از حالت زیپ درش بیارید و بعد Import کنید

0mid

متخصص بخش ورزشی
:تعجب2:

اوکی. همه اون آدرس هایی که مد نظرتون بود رو وارد کردم. بعد ازش یه Export گرفتم.

الان کاری که شما باید بکنی اینه : طبق عکس زیر عمل کنید و بعد اون فایل رو Import کنید.

مشاهده پیوست 20660

اینم آدرس اون فایل Text که باید Import بگیرید :

http://up.iranjoman.com/images/aqw0aors6qd8d6mqfcqv.rar

از حالت زیپ درش بیارید و بعد Import کنید

زور نزن منصور مشکل حل شد :نیش:

بالا