روغن مایع :یک و نیم پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
ماست: پنج پیمانه
تخممرغ: چهار عدد
مرغ یا گوشت و برنج: از هر کدام یک کیلوگرم
اسانس خوراکی سبز، قرمز و زعفران: به مقدار لازم
پیاز: دو عدد
خلال پسته و بادام و نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
طرزتهیه رنگارنگ پلو
ابتدا مرغ یا گوشت را با پیاز، نمک و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. برنج را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یک قسمت را با ماست، تخممرغ و زعفران به حالت تهچین در میآوریم قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخممرغ میزنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میکنیم.