Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
ایسنا :
جدیدترین ساختهی علیرضا داودنژاد، «کلاس هنرپیشگی» کمتر از دو ماه دیگر آماده نمایش میشود.
این کارگردان سینمای ایران دربارهی آخرین مراحل آمادهسازی فیلمش به خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری ایسنا مراحل نهایی پس از تولید فیلم «کلاس هنرپیشگی» در حال انجام است.
وی توضیح داد: ساخت موسیقی بر اساس ایدهای از حسین یعقوبپور توسط امیر واجد سمیعی و یحیی سپهری در حال انجام است. صداگذاری توسط علیرضا علویان مراحل آخر را سپری میکند و امیدواریم کمتر از دو ماه دیگر فیلم آماده نمایش شود.
داودنژاد دربارهی زمان اولین اکران «کلاس هنرپپیشگی» گفت: با توجه به اینکه فرصتی برای اکران کردن تا زمان جشنواره به دست نمیآید به طور طبیعی فیلم اولین نمایشش در جشنواره فیلم فجر خواهد بود.
وی دربارهی پخش دیجیتال فیلمها در جشنوارهی فیلم فجر تصریح کرد: من برای پخش دیجیتال این فیلم مشکلی ندارم اما به یاد دارم که در زمان جنگ و با وجود بحرانهای شدیدی که داشتیم نگاتیو ، وسایل مونتاژ و صداگذاری به واسطه برنامه درست مسئولان وارد میشد اما الان متاسفم که نمیتوانیم حتی نگاتیو وارد کنیم.
علیرضا داودنژاد دربارهی آماده سازی نهایی فیلمش که در مقطعی با همراهی کیومرث پوراحمد انجام شد، گفت: پیش از فاین کات نهایی، فیلم را برای برخی از دوستانم اکران خصوصی کردم ، آنها فیلم را دوست داشتند و توصیههایی هم داشتند تا قبل از فاین کات نهایی برخی این توصیهها را لحاظ کردم و در نهایت با همراهی کیومرث پوراحمد فیلم را آماده کردیم.
این کارگردان دربارهی «کلاس هنرپیشگی» و شباهت آن با فیلمهای دیگرش گفت: این فیلم به همه فیلمهایم شبیه است و یک رنگ و بویی از همه فیلمهایم دارد ولی شبیه هیچکدام از آنها نیست.
وی معتقد است: حتی بین فیلمهای ایرانی و خارجی از لحاظ نوع روایت،شیوه بازیگری و بیان سینمایی متفاوت است.
جدیدترین ساختهی داودنژاد پس از «مرهم» در یک «کلاس هنرپیشگی» میگذرد که ضمن آموزش، داستانی با الهام از مسایل روز در آن روایت میشود.
رخشان بنیاعتماد پس از نمایش این فیلم گفته است: «فیلم «کلاس هنرپیشگی» یک اتفاق مبارک است.»
علیرضا داوودنژاد» در کارنامه کارگردانی خود تاکنون فیلمهای «مرهم»، «تیغ زن»، «هوو»، «هشت پا»، «ملاقات با طوطی»، «بچههای بد»، «بهشت از آن تو»، «مصائب شیرین»، «عاشقانه»، «نیاز» و ... را داشته است.
در فیلم جدید «علیرضا داوودنژاد» بازیگرانی چون رضا داوودنژاد، محمدرضا داوودنژاد، زهرا داوودنژاد، علی داودنژاد، مهرداد کیشمهر، احترامالسادات حبیبیان، عباس حبیبیان، مسعود میری، کیارش داودنژاد، یلدا محمودی، انوش محمودی، کبری حسنزاده، اقدس سعادت رضایی، زهرا حبیبیان، مهرانگیز عدالت ایفای نقش میکنند.