• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روبن: حاضرم 100 هزار يورو بپردازم تا سكو‌نشين نباشم

ahmadfononi

معاونت انجمن
ستاره هلندي تيم فوتبال بايرن‌مونيخ گفت: حاضرم 100 هزار يورو بپردازم تا به سکونشيني محکوم نشوم.

00007299.jpg

به نقل از روزنامه اکسپرس‌، آرين روبن اظهار داشت: براي من نشستن در ورزشگاه و ديدن بازي تيمم، بدترين اتفاق در زندگي‌ام است. دوست دارم در ميدان حاضر باشم و بازي کنم. در بازي که بايرن اين هفته در خانه اينتراخت فرانکفورت انجام داد، روي سکو بالاجبار نشستم. حاضر بودم 100 هزار يورو بدهم ولي تماشاگر نباشم.
اين ستاره 27 ساله هلندي با انجام بازي منجر به تساوي يک بر يک باورايي‌ها در خانه حريف فرانکفورتي محروميت دو جلسه‌اي را پشت‌سر گذاشت.
وي دو هفته پيش در پايان بازی که منجر به تساوي يک بر يک با نورنبرگ، با داور مسابقه درگيري پيدا کرد که از طرف دادگاه ورزشي فدراسيون فوتبال آلمان به دو جلسه محروميت و پرداخت 15 هزار يورو محکوم شد.
روبن افزود: اگر مصدوم بودم و بازي نمي‌کردم، تماشاي بازي تيمم از ورزشگاه قابل تحمل‌تر بود. ولي الان که مصدوم نيستم، به‌واقع برايم خيلي سخت است.

بالا