• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روسیه میزبان تئاتر جوانان بندرلنگه‌ای می‌شود

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]نمایش‌های «من خدا را دوست دارم» و «جای پای خالی» به کارگردانی امین سالاری از سوی دانشگاه دولتی دانشگاه میخاییل شولوخوف روسیه برای اجرای عمومی در منطقه اورال دعوت شد.
20140105134656_-------------------------.jpg

به گزارش سينما خبر، امین سالاری سرپرست گروه تئاتر ققنوس تئاتر بندر لنگه اظهار داشت: پس از اجرای نمایش‌های «من خدا را دوست دارم» و «جای پای خالی» نوشته حسین ابراهیمی در جشنواره تئاتر هایفست ارمنستان، از سوی دانشگاه دولتی دانشگاه میخاییل شولوخوف روسیه برای اجرای عمومی دعوت شد.

وی ادامه داد: قرار است این دو نمایش در منطقه اورال و در شهر اوفا روسیه از 11 تا 21 بهمن ماه به اجرا در آید.

بهنام فانیزه، محسن جعفری، راضیه سالاری بازیگران این دو نمایش هستند همچنین مهرداد ذاکری موسیقی زنده این اثر که ساخته محمد داستان است را می نوازد.

به گزارش فارس، پیش از این نمایش‌های «من خدا را دوست دارم» و «جای پای خالی» به کارگردانی امین سالاری در بخش مناطق جشنواره تئاتر فجر توانست بدرخشد و به سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر دعوت شود.

بالا