• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روشن: از قبل به استقلال هشدار داده بودم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]پيشکسوت استقلال دليل اصلي حذف آبي‌پوشان از ليگ قهرمانان آسيا را مديرعامل اين باشگاه مي‌داند و مي‌گويد اگر فتح‌الله‌زاده پيش از بازي با سئول نتيجه را پيش‌بيني نمي‌کرد، اين اتفاقات نمي‌افتاد.

[TD="align: left"]
00034548.jpg
[/TD]

حسن روشن درباره باخت چهار بر دو استقلال برابر اف‌سي سئول و ناکامي در صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا بيان کرد: من از يک هفته مانده به بازي دو موضوع را گفتم اما چون اين حرف‌ها از دهان ما درآمده بود کسي توجه نکرد. من گفته بودم استقلال ابتدا نبايد از حملات حريف غافل شود و دوم نيز اينکه استقلال بايد از فرصت‌ها نهايت استفاده را ببرد. اما استقلال در بازي ديروز هر دو نکته را ناديده گرفت. حريف هم واقعا تيم خوبي بود. تيمي که در عرض 10 ثانيه با چهار پنج پاس به محوطه جريمه ما برسد حرفه‌اي است. اما من مشکل اصلي در اين بازي را اظهارات اشتباه فتح‌الله‌زاده در يک هفته مانده به بازي مي‌دانم. مديرعامل باشگاه استقلال در تلويزيون و اذهان عمومي اعلام مي‌کرد که سئول را با نتيجه 4 بر يک مي‌بريم. او مقابل قاليباف اين حرف‌ها را مي‌زد که خانه بگيرد. با اين حال معتقدم رسيدن به جمع چهار تيم برتر آسيا هم نتيجه‌ي خوبي است. حق استقلال همين بود. بازيکنان و مربيان تيم زحمتشان را کشيدند.

به نقل از ايسنا، وي افزود: شايد اگر فتح‌الله‌زاده آن حرف‌ها را نمي‌زد نتيجه‌ي بهتري کسب مي‌شد. بياييد خودمان را فريب ندهيم. من هم يک استقلالي‌ام. وقتي مي‌بينيم مدير باشگاه خواب است نبايد انتظار بيشتر از اين داشته باشيم. گل‌هايي هم که به اف‌سي سئول زديم روي تيزهوشي بازيکنانمان بود، نه برنامه‌ي تاکتيکي. خدا کند اين نتيجه درسي باشد براي آينده تا ما به کارها فوتبالي بپردازيم و فرافکني نکنيم.

پيشکسوت استقلال هم‌چنين با بيان اين‌که تيم‌هاي حوزه شرق آسيا روي فوتبال برنامه‌ريزي چندين ساله دارند، تصريح کرد: آنها کار مي‌کنند اما ما هنوز خوابيم. تايلند هم امکانات بسياري براي فوتبالش در نظر گرفته اما اساسا از ما عقب‌ترند. شما ببينيد تيم چين هشت گل به حريفش مي‌زند. حتي کره شمالي چراغ خاموش حرکت مي‌کند و در حال پيشرفت است اما ما تنها شعار مي‌دهيم. در ايران تيم‌هايي مثل فولاد، سپاهان و تراکتورسازي بدون سر و صدا در داخل خودشان ساختار درست کرده‌اند اما استقلال هنوز اهميتي به ساختار و آکادمي نمي‌دهد.

روشن در پايان گفت: معتقدم بايد تغييراتي در استقلال صورت بگيرد اما باز هم همين هستيم. آکادمي پشتيباني نداريم و کار تاکتيکي خوب انجام نمي‌دهيم. استقلال در بازي چهارشنبه چند کار تاکتيکي انجام داد؟ حريف در عرض چند ثانيه با چهار پنج پاس به محوطه 18 قدم ما مي‌آمد و در هر شرايطي که عقب بودند يا جلو حمله مي‌کردند.

بالا