گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
۱- یک دستگاه قدم شمار بخرید و در روز بیشتر از ۲۰۰۰ بار، گام بردارید، تقریباً یک مایل ، در این صورت، ۱۰۰ کالری انرژی می سوزانید.
۲- هنگامی که به گردش می روید، ۲۰ دقیقه بیشتر پیاده روی کنید.
۳- ۱۰ دقیقه در روز، آرام بدوید.
۴- روزانه برای فعالیت های خانه داری، ۳۰ دقیقه بیشتر وقت بگذارید.
۵- زمانی در حدود ۲۰ دقیقه را برای هرس کردن علف های هرز یا گلکاری در باغچه اختصاص دهید.
۶- روزانه ۱۳ دقیقه دوچرخه سواری کنید.
۷- در روز ۱۸ دقیقه پله ها را بالا و پایین بروید.
۸- حدود ۱۵ دقیقه طناب بزنید.
۹- روزانه در حدود ۱۵ دقیقه، شنا کنید.
۱۰- روزانه در حدود ۲۰ دقیقه، برقصید.
۱۱- برای جمع آوری چمن های هرس شده، ۲۰ دقیقه وقت صرف کنید.
۱۲- ماشین تان را بشویید.
۱۳- برای ۱۵ دقیقه در اتاق نشیمن، به کمک یک فیلم ویدئویی ورزش، تمرین کنید.
۱۴- برای صبحانه از خانواده غلات با فیبر زیاد، به جای شیرینی های گرانولا استفاده کنید.
۱۵- از خردل یا سس مایونز کم چرب، برای ساندویچ های خود استفاده کنید.
۱۶- به جای شیرینی و چیپس ، میوه تازه بخورید.
۱۷- از سودا و نوشابه های بدون قند استفاده کنید.
۱۸- شربت ، بستنی میوه ای یا بستنی های کم چرب به جای بستنی های پر چرب و حجیم مصرف کنید.
۱۹- به جای روغن های خوراکی معمولی، از دو قاشق غذا خوری مارگارین یا کره کم چرب استفاده کنید.
۲۰- پاستای خود را با سس گوجه فرنگی، مزه دار کنید.
۲۱- سعی کنید روی سالاد خود، از پنیرهای کپک زده (blue cheese) استفاده نکنید.
۲۲- به جای لیوان های بزرگ نوشیدنی ، نوشابه های کوچکتر را سفارش دهید.
۲۳- از کنسروهای تن ماهی با نگهدارنده آب به جای کنسروهای مملو از روغن استفاده کنید.
۲۴- بسته های کوچک شکلات را ، بجای قطعات بزرگ شکلات ، مصرف کنید.
۲۵- پیتزای سبزیجات را ، به جای پیتزای مخصوص پر از گوشت، سفارش دهید.
۲۶- به جای غذای اصلی کامل و پرچرب از میان وعده های سبک، استفاده کنید.
۲۷- روی پاپکورن ، کره اضافه نریزید.
۲۸- برای تهیه ساندویج خود، از نان های سبوس دار ، استفاده کنید.
۲۹- از مزه رویه خشک و برشته پای و شیرینی ها لذت ببرید.
۳۰- حداقل ۳تا۴ قاشق از غذای داخل بشقاب را، نخورده باقی بگذارید
۳۱- از ریختن آب گوشت بر روی پوره سیب زمینی، خودداری کنید
۳۲- در ساندویچ های خود ، تنها یک طرف نان را نوش جان کنید.
۳۳- از ریختن پنیر بر روی ساندویج و همبرگر خود خودداری کنید.
۳۴- برای مزه دار کردن سالاد، به جای چاشنی های معمولی از چاشنی های کم چرب استفاده کنید.
۳۵- تنها نیمی از چاشنی موجود در بسته را، بر روی سالاد بریزید.
۳۶- به جای نان های شیرین از نان جو سبوس دار استفاده کنید.
۳۷- به جای کره و یا مارگارین، بر روی نان خود، مربا بمالید.
۳۸- به جای سیب زمینی سرخ کرده، از سالاد در کنار غذای خود، به عنوان مخلفات غذا، استفاده کنید.
۳۹- شیرهای کم چرب را به جای شیرهای پرچرب بنوشید.
۴۰- نیم پیمانه کمتر از همیشه، پاستا یا برنج بخورید
afkarnews.ir