برای خرید مرغ بسته بندی غیر منجمد دقت کنید که حتما عبارت «مرغ تازه» و یا «مرغ بسته بندی غیرمنجمد» روی بسته بندی درج شده باشد چون ممکن است مرغ منجمد شده که یخ آن آب شده است باشد . در این مورد مرغ منجمد دفر است شده باید بزودی مصرف شده و برای فریز دوباره در یخچال شما مناسب نیست . [تاریخ مهلت مصرف مرغ تازه ۷۲ ساعت یا ۳ شبانه روز پس از کشتار است . بهترین وزن مرغ ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم است . برای خرید مرغ منجمد عبارت مرغ منجمد روی بسته بندی درج می شود که حاکی از این است انجماد لاشه طی فرآیند خاص انجماد و در سردخانه صورت گرفته است و از مرغهای غیرمنجمد که مهلت ۷۲ساعت آن پایان گرفته بوسیله فریزر معمولی منجمد شده است ، نیست . مرغ منجمد در شرایط استاندارد انجماد و با پلاستیک های ۳ لایه و در دمای نگهداری ۱۸ درجه سانتیگراد تا یکسال نیز مهلت مصرف دارد . دمای نگهداری مرغ تازه ۴درجه سانتیگراد است .
در لاشه تازه علاوه بر سفید بودن ، به دلیل خون باقیمانده در لاشه ، برخی مویرگها مثل مویرگهای سطحی سینه و ورید بالی که با فشار بر انتهای بالایی بال نمایان می شود ، قابل مشاهده است . به مرور زمان خون باقیمانده لاشه تخلیه شده و لاشه به رنگ پریدگی و ناپدید شدن مویرگهای خونی گرایش می یابد . در یک لاشه مرغ سالم پوست سر تا سر سفید ، یکدست صاف و بدون پارگی ، چسبیدگی ضایعات زخمی و یا فضولات است . فولیکولهای پر نباید درشت و یا قرمز باشد .
لاشه مرغهای زیر وزن ۸۰۰ . ۷۰۰ گرم به دلیل اختلال در رشد براثر عوامل بازدارنده رشد و ساختمان عضلانی نارس قابل مصرف نیستند .
لاشه مرغ چند روز مانده به دلیل تخلیه خون باقیمانده و بار میکروبی زیاد ، ارزش غذایی پایین دارند ، اولین کار پس از خرید مرغ بسته بندی شده ، باز کردن و بو کشیدن است . کوچکترین بوی تعفن نباید نباید شما را در پس دادن آن مردد کند .
برای خرید دل مرغ ، در صورت بسته بندی شده که خیلی بهتر است . دل باید قرمز و شفاف باشد و یک توده چربی زرد یا سفید در قاعده بالایی آن است . عضلاتش سفت بوده و در برابر فشار انگشت مقاومت می کند . دل عفونی ، پرده ای ضخیم و کدر ، صاف یا زبر به آن چسبیده که بسختی کنار می رود . گاهی نیز به دلیل مشکلات لاک شل و وارفته است .
سنگدل مرغ باید به طور کامل چاک خورده ، باز شده و محتویاتش خالی شده باشد و عاری از شن و مواد دانه ای باشد . چربی های اطراف آن گرفته شده و خیلی ریز نباشد .منبع:شمیم
در لاشه تازه علاوه بر سفید بودن ، به دلیل خون باقیمانده در لاشه ، برخی مویرگها مثل مویرگهای سطحی سینه و ورید بالی که با فشار بر انتهای بالایی بال نمایان می شود ، قابل مشاهده است . به مرور زمان خون باقیمانده لاشه تخلیه شده و لاشه به رنگ پریدگی و ناپدید شدن مویرگهای خونی گرایش می یابد . در یک لاشه مرغ سالم پوست سر تا سر سفید ، یکدست صاف و بدون پارگی ، چسبیدگی ضایعات زخمی و یا فضولات است . فولیکولهای پر نباید درشت و یا قرمز باشد .
لاشه مرغهای زیر وزن ۸۰۰ . ۷۰۰ گرم به دلیل اختلال در رشد براثر عوامل بازدارنده رشد و ساختمان عضلانی نارس قابل مصرف نیستند .
لاشه مرغ چند روز مانده به دلیل تخلیه خون باقیمانده و بار میکروبی زیاد ، ارزش غذایی پایین دارند ، اولین کار پس از خرید مرغ بسته بندی شده ، باز کردن و بو کشیدن است . کوچکترین بوی تعفن نباید نباید شما را در پس دادن آن مردد کند .
برای خرید دل مرغ ، در صورت بسته بندی شده که خیلی بهتر است . دل باید قرمز و شفاف باشد و یک توده چربی زرد یا سفید در قاعده بالایی آن است . عضلاتش سفت بوده و در برابر فشار انگشت مقاومت می کند . دل عفونی ، پرده ای ضخیم و کدر ، صاف یا زبر به آن چسبیده که بسختی کنار می رود . گاهی نیز به دلیل مشکلات لاک شل و وارفته است .
سنگدل مرغ باید به طور کامل چاک خورده ، باز شده و محتویاتش خالی شده باشد و عاری از شن و مواد دانه ای باشد . چربی های اطراف آن گرفته شده و خیلی ریز نباشد .منبع:شمیم