• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روش تهیه‌ی کتلت میگو با سس تمرهندی...

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
آشنایی با روش تهیه‌ی کتلت میگو با سس تمرهندی



این کتلت با مقدار کمی میگو آماده می‌شود و مزه‌ی خوبی دارد. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را ببینید…


مواد اولیه:

میگو ۱۵۰ گرم
سیب‌زمینی پخته شده پنج عدد
لیموترش یک عدد
زنجبیل تازه یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز یک قاشق چای‌خوری
گشنیز تازه خرد شده سه قاشق سوپ‌خوری
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

* میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.
* بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم.
* در تابه روغن ریخته روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.
* سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ می‌کنیم.
* کتلت‌ها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو می‌نماییم.

مواد لازم برای تهیه سس:

تمر هندی نصف پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
انبه کوچک یک عدد
سس گوجه‌فرنگی تند پنج قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سس:

تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.



منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره ۸۴ – غزاله تقوی، کارشناس آشپزی
 

پانته آ

متخصص بخش
طرز پخت [h=3]کتلت [h=3]میگو
[h=2]طرز پخت کتلت میگو


کتلت و شامی - طرز پخت کتلت میگو
مواد لازم برای ۶ نفر:

  • [h=3]میگوی تازه: ۵۰۰ گرم
  • شیر: نصف لیوان
  • نان باگت: ۳ عدد
  • [h=3]تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری خرد شده: نصف لیوان
  • روغن آب کرده: نصف لیوان
  • نمک و فلفل: به اندازه کافی
[h=3]طرز تهیه: [h=3]میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود و به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل [h=3]کتلت در روغن سرخ کنید.
 
بالا