• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روش صحیح فریز کردن و بسته‌بندی موادغذائی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
برای پر کردن در ابتدای کار، توجه داشته باشید که این عمل بایستی در چند مرحله صورت گیرد. بدین منظور کلیه
سبدها را از دستگاه خارج نموده و پس از پرکردن یک کشو یا سبد (به‌طوری که هوا در بین بسته‌ها قابل جریان باشد)، آن را داخل فریزر قرار دهید. پس از حصول اطمینان از انجماد کامل موادغذائی در این سبد، می‌توانید سبد پر شده دیگری را داخل آن بگذارید. این عمل موجب آن می‌شود که فشار زیادی به فریزر وارد نشود.h52.jpg
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
۱. برای فریز کردن از موادغذائی تازه و مطمئن استفاده نمائید. اتیکت زدن بر روی هر بسته و مشخص نمودن نوع ماده غذائی و تاریخ قرار دادن آن در فریزر بسیار مهم است.
۲. موادغذائی تازه را بر روی موادغذائی که قبلاً منجمد شده‌اند، قرار ندهید.
۳. هرگز بطری‌های شیشه‌ای را در داخل فریزر قرار ندهید، زیرا پس از انجماد خواهند ترکید.
۴. موادغذائی گرم را پس از سرد شدن کامل داخل فریزر قرار دهید.
۵. به‌منظور استفاده از موادغذائی منجمد شده، قبلاً آن را از فریزر خارج کرده و در داخل یخچال قرار دهید. این عمل همچنین به سردی موادغذائی داخل یخچال خواهد افزود.
۶. به‌هنگام داخل و یا خارج نمودن موادغذائی از فریزر، سریعاً در آن را ببندید.
۷. به‌منظور بسته‌بندی مواد گوشتی، حتماً قبلاً آن‌ها را به‌خوبی بشوئید، طوری‌که پس از ذوب شدن انجماد هر بسته، مجدداً نیازی به شستن آن‌ها نباشد.
۸. هوای داخل بسته‌ها را قبل از قرار دادن در فریزر خارج نمائید.
۹. هر یک از گروه‌های موادغذائی را در داخل کشو یا سبدهائی که معمولاً با قرار گرفتن عکس موادغذائی مربوطه بر روی آن‌ها مشخص گردیده، قرار دهید.
۱۰. در صورتی‌که کالباس و یا سوسیس قبلاً برش خورده است، حتماً قسمت برش خورده را با نایلون فریزر به‌خوبی بپوشانید و سپس درون فریزر قرار دهید.
۱۱. هرگز موادغذائی منجمد را پس از خارج شدن آن‌ها از حالت منجمد مجدداً در داخل فریزر قرار ندهید.
۱۲. قرار دادن بسته‌های یخ‌زده در داخل آب داغ به‌منظور تسریع در عمل باز شدن یخ آن‌ها، صدمه زیادی به خواص غذائی آن‌ها وارد می‌آورد.
 
بالا