• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روش های دور زدن تحریم یاهو و ساختن ایمیل برای کاربران ایرانی در این تاپیک

t92

متخصص بخش
سلام
در این تاپیک سعی میکنیم روش های جدید و کارآمد رو جهت ساخت ایمیل اکانت جدید یاهو پس از تحریم شدن ایران معرفی کنیم.

یک تاپیک مشابه در آدرس زیر ایجاد شده:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=79453
این روش ها منقضی شده و دیگه کار نمیکنند.

بنابرین دوستانی که روش های جدید سراغ دارند در این تاپیک ارسال کنند تا بقیه هم استفاده ببرند.
لطفا حدالامکان در تاپیک سوال نپرسید و صرفا اگه روشی داشتید آموزشش رو قرار بدید.
روشهایی که اعلام میکنید تست کنید که حتما کار کنند و غیرفعال نشده باشند.

اولین روش در پست بعدی.

t92

متخصص بخش
استفاده از افزونه TamperData در فایرفاکس

- ابتدا افزونه TamperData رو برای مرورگر فایرفاکس نصب کنید.

- از منوی ابزار فایرفاکس شاخه ی Tools>TamperData را انتخاب کنید.

- به صفحه ساخت ایمیل جدید یاهو بروید و تمام اطلاعات لازم جهت ساخت رو وارد کنید. در نهایت قبل از ثبت کردن نهایی و تکمیل ایجاد اکانت جدید، ابتدا در صفحه ی tamper data گزینه start tamper را بزنید.

- سپس گزینه ی Create Account را در صفحه یاهو بزنید.
- tamperdata پنجره ی popup با نشانی https://edit.yahoo.com/registration باز خواهد کرد در اون پنجره Tamper رو بزنید.
در پنجره ی باز شده در سمت راست ، متغیر هایی با مقادیری که وارد کردید به صورت عنوان و فیلد خواهید دید.
در اون قسمت دنبال دو متغیر به نام های mobileCountryCode و Number گشته و مقادیر انها را به صورت زیر تغییر دهید:
mobileCountryCode : 98
Number : شماره موبایل خودتون بدون صفر اول شماره
و در نهایت گزینه Ok را بزنید.

ایمیل جدید شما ساخته شده و آماده استفاده خواهد بود.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک روش دیگر این هست که شما از دریافت کننده های آنلاین اس ام اس استفاده کنید.
کافی هست دو واژه ی کلیدی Receive sms online رو در گوگل سرچ کنید و وارد سایت های دریافت اس ام اس بشید و از شماره های ذکر شده در هنگام ثبت نام استفاده کنید.

t92

متخصص بخش
یک روش دیگر این هست که شما از دریافت کننده های آنلاین اس ام اس استفاده کنید.
کافی هست دو واژه ی کلیدی Receive sms online رو در گوگل سرچ کنید و وارد سایت های دریافت اس ام اس بشید و از شماره های ذکر شده در هنگام ثبت نام استفاده کنید.

این روش مشکلش اینه که پیدا کردن شماره ای که بشه ازش استفاده کرد و یاهو بهش گیر نده سخته.
روش های دیگه ای هم هست که زحمتشو دوستان بکشن و مطرح کنن.

t92

متخصص بخش
ساخت اکانت جدید یاهو با استفاده از اکانت جی میل یا فیس بوک.

کسانی که از Tamperdata استفاده نکرده اند و باهاش آشنایی ندارند میتونند از این روش که آسانتر از روش قبلی هست استفاده کنند.
تنها نیاز به یک اکانت Gmail یا فیس بوک دارید. چون اکثر کاربران اکانت جی میل دارند این آموزش رو با استفاده از اکانت جیمیل مطرح میکنیم.

به صفحه ی mail.yahoo.com بروید.
در سمت راست و قسمت ورود به اکانت، در زیر گزینه Create New Account گزینه ای بعنوان Sign in with Facebook or Google وجود دارد.
روی Google کلیک کنید و در پنجره باز شده با اکانت گوگل خود وارد شوید.
سپس در صفحه ی جدید گزینه Accept رو بزنید.
و در نهایت صفحه ی جدید با امکان ساخت اکانت جدید یاهو برای شما نمایش داده خواهد شد.
اکنون میتوانید اکانت جدید یاهوی خودتان را ایجاد کنید.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
یک روش ساده که 2روز پیش من باهاش یه ایمیل درست کردم اینه :
از شماره های زیر برای ثبت نام استفاده کنید : فقط کشور افغانستان رو باید انتخاب کنید
0792969696 - 0799208080 - 0792220000 (و یا هر شماره ای که اولش با 079 شروع بشه !)

به همین راحتی !

stars

کاربر ويژه
سلام آقای شریفی.در درست کردن ایمیل با توجه به شماره هایی که شما دادید با این صفحه مواجه شدم چکار باید بکنم؟لطفا راهنمایی ام کنید.
yahoomail.png

t92

متخصص بخش
سلام آقای شریفی.در درست کردن ایمیل با توجه به شماره هایی که شما دادید با این صفحه مواجه شدم چکار باید بکنم؟لطفا راهنمایی ام کنید.مشاهده پیوست 58133

خب تو این صفحه کد کشور شماره مورد نظر و سپس شماره رو وارد کنید
سپس Send SMS رو بزنید
البته اس ام اس ارسال میشه و اگه به صورت آنلاین به پنل شماره استفاده شده دسترسی ندارید به درد نمیخوره
این همون روشی هست که در پست های بالاتر admin راجبش صحبت کرد.
بهترین راه ها همون دو روش اول هستن

stars

کاربر ويژه

خب تو این صفحه کد کشور شماره مورد نظر و سپس شماره رو وارد کنید
سپس Send SMS رو بزنید
البته اس ام اس ارسال میشه و اگه به صورت آنلاین به پنل شماره استفاده شده دسترسی ندارید به درد نمیخوره
این همون روشی هست که در پست های بالاتر admin راجبش صحبت کرد.
بهترین راه ها همون دو روش اول هستن
ممنونم عزیزم.پس چطوری آقای شریفی یاهو میل با شماره افغانستان درست کردند در صورتی که به شماره دسترسی ندارند؟

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
من خودم با همون روشی که گفتم تعدادی ایمیل درست کردم و روشش رو خودم کشف نکردم از سایت ها خوندم و استفاده کردم
وقتی این شماره رو میزدم دیگه تا پایان مراحل از من کدشناسایی نمیخواست که من اونو وارد کنم .
برای ساخت ایمیل روش هایی زیادی هست این روش هم حداقل واسه من و خیلیایی که توی سایتا خوندن جواب داده .
:گل:

t92

متخصص بخش
ممنونم عزیزم.پس چطوری آقای شریفی یاهو میل با شماره افغانستان درست کردند در صورتی که به شماره دسترسی ندارند؟

ببینید یاهو مدتی شماره تاییدیه ارسال نمی کرد
اما الان ارسال میکنه
و همچنین اگر تعداد استفاده از شماره تکراری زیاد بشه اون رو قبول نمی کنه

Mahdi Askari

مدير فنی
این رسیور اسمس آنلاین برای من جواب داد

http://www.receivemysms.com/

این رو هم اضافه کنم
برای من هم مثل محمدرضا پیامک ارسال نکرد
و با دادن شماره نوشت که موفقیت آمیز ثبت شد:گل:

آخرین ویرایش:
بالا