• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روش های نگه داری لوازم برقی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
آبمیوه گیری
آبمیوه‌گیری نیز مانند چرخ‌گوشت می‌تواند سانحه‌ساز باشد، اما به مراتب کمتر، چون محفظه آن کوچکتر، و استفاده از آن نیز کمتر است. اما به‌هر حال خوب است که مراقب بچه‌ها باشید...
۱. توجه داشته باشید که تمام قطعات دستگاه کاملاً جا افتاده و بسته‌ها کاملاً بسته شده باشند و درب محفظه محکم باشد.

۲. از دستگاه آبمیوه‌گیری نباید برای گرفتن آب میو‌ه‌های نرم مانند موز، هلو، زردآلو یا گوجه‌فرنگی استفاده شود، زیرا تفاله‌های آن‌ها پوره شده و منافذ صافی را می‌گیرد.

۳. هر بار پس از استفاده از دستگاه آبمیوه‌گیر، توری و شیر کوچکی که محل خروج آبمیوه است را به‌خوبی با استفاده از فرچه‌های کوچک مخصوص تمیز کرده و شستشو دهید.

۴. برای جلوگیری از تغییر رنگ محفظه داخل آبمیوه‌گیری (که از جنس پلاستیک است) در اثر گرفتن آب میوه‌های مختل، هر چند وقت یکبار آن را با محلول آب و وایتکس بشوئید تا کاملاً سفید شود.

۵. برای گرفتن آبمیوه‌های گوشتی، آن‌ها را تا حد امکان ریز خرد کنید، تا بدون نیاز به گوشت‌کوب، از مجراهای ویژه به پائین بروند.

۶. آبمیوه‌گیری نیز مانند چرخ‌گوشت می‌تواند سانحه‌ساز باشد، اما به مراتب کمتر، چون محفظه آن کوچکتر، و استفاده از آن نیز کمتر است. اما به‌هر حال خوب است که مراقب بچه‌ها باشید.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
. آبمیوه‌گیری را حتماً بر سطح صاف و تراز شده‌ای قرار دهید، در غیر اینصورت آبمیوه‌گیری هنگام کار کردن، حرکت خواهد کرد.

۸. به ازای دو لیوان متوسط (حدوداً نیم لیتر) آبمیوه‌های گوشتی، ***** را تمیز کنید. برای این منظور بعد از خارج کردن تفاله‌ها، ***** را زیر آب سرد بگیرید.

۹. برای نظافت کلی داخل آبمیوه‌گیری نیز از آب سرد استفاده کنید. چون میوه‌ها چرب نیستند، پس دلیلی برای استفاده از مواد پاک‌کننده وجود ندارد و قطعات کثیف شده به‌راحتی پاکیزه خواهند شد.

۱۰. اگر آبمیوه‌گیری هنگام کردن تکان می‌‌خورد یا لاستیک‌های خنثی کنندهٔ لرزش در قسمت پایه‌ها خراب شده و یا اینکه محفظه آن پر است، ایراد دومی به سادگی برطرف می‌شود، اما برای ایراد اولی باید به تعمیرکار مراجعه کنید
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
نکاتی برای عمر بیشتر تلویزیون

نگهداری درست از تلویزیون، مصرف آن را کاهش می‌دهد. بیش از هر چیز توجه کنید که دستگاه را در نزدیکی منابع حرارت‌زا (شوفاژ و ...) قرار ندهید تا در خنک شدن آن خللی ایجاد نشود.
۱. پیش از هر چیز، دفترچه راهنما تلویزیون را به‌طور کامل مورد مطالعه قرار دهید تا از جزئیات استفاده صحیح از دستگاه مطلع شوید.
۲. مکان استقرار تلویزیون، بایستی از نور مستقیم بر کنار و حتی الامکان نور کمتری روی صفحه تابیده شود و از انعکاس‌های رنگی و نوری اطراف پیشگیری به‌عمل آید.
۳. گیرنده شما نباید در معرض رطوبت باشد و از دستگاه‌های حرارتی، رادیاتورها و نور آفتاب بر کنار باشد.
۴. دقت کنید سوراخ‌های تهویه پشتی تلویزیون پوشانده نشود تا تبادل حرارتی و خنک شدن تلویزیون به سهولت انجام گیرد
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
۵. چنان‌چه دستگاه، داخل محدوده پوشیده مثل دکور یا دیوار پیش ساخته قرار داده می‌شود اطراف گیرنده می‌بایستی خالی باشد تا گردش هوا به خوبی صورت پذیرد.
۶. دقت کنید میز زیر تلویزیون از استحکام کافی برخوردار باشد، به گونه‌ای که عدم تعادل دستگاه منجر به سقوط تلویزیون نشود.
۷. از قرار دادن وسائل اضافی همچون گلدان، لیوان آب، ساعت، سوزن و سنجاق و مانند این‌ها بر روی تلویزیون جداً خودداری کنید.
۸. هرگز تلویزیون را در محلی که نزدیک در و پنجره می‌باشد و بدین ترتیب در معرض جریان هوا قرار می‌گیرد قرار ندهید.
۹. به محض مشاهده ریختن آب و یا هر گونه مایع دیگری بر روی تلویزیون آن را سریعاً پاک کنید.
۱۰. تلویزیون را هرگز نزدیک منابع گرما و یا زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید.
۱۱. روی تلویزیون پارچه و یا رو انداز قرار ندهید.
۱۲. با پارچه خیلی خیس تلویزیون را تمیز نکنید.
۱۳. به‌هنگام رعد و برق حتماً دو شاخه تلویزیون را از برق بکشید و اگر قصد دارید از منزل خارج شوید و هوا ابری به‌نظر می‌آید، بهتر است حتماً این کار را انجام دهید.
۱۴. از وارد آوردن هرگونه ضربه‌ای به تلویزیون خودداری نمائید.
۱۵. به‌هنگام زدن دو شاخه پریز، سیم آن را نگیرید.
۱۶. به‌منظور جلوگیری از واژگون شدن تلویزیون، به‌ویژه در خانه‌هائی که بچه‌های کوچک دارند، می‌‌توان با استفاده از ابزار خاص آن را به دیوار و یا زیر تلویزیون پیچ کرده و ثابت نمود.
۱۷. نگهداری درست از تلویزیون، مصرف آن را کاهش می‌دهد. بیش از هر چیز توجه کنید که دستگاه را در نزدیکی منابع حرارت‌زا (شوفاژ و ...) قرار ندهید تا در خنک شدن آن خللی ایجاد نشود.
۱۸. تلویزیون را طوری در اطاق قرار دهید که نزدیک‌ترین بیننده با آن حدود ۳ متر فاصله داشته باشد.
۱۹. با توجه به وضع برق و نوساناتی که وجود دارد استفاده از یک ترانس خودکار با ولتاژ مناسب برای عمر بیشتر تلویزیون ضروری است.
۲۰. در صورت طوفان و رعد و برق از تلویزیون استفاده نکنید و حتی برای ایمنی بیشتر سیم آنتن آن را نیز قطع نمائید.
۲۱. شیشه را با پارچه نرم تمیزی که در کف صابون ملایم فشرده‌اید تمیز کنید. با پارچه مرطوب آن را آبکشی نمائید و با پارچه سومی آن را خشک کنید. هرگز از مایعات پاک کننده و تمیز کننده‌های شیمیائی استفاده نکنید، آنها می‌توانند به شیشه شدیداً آسیب رسانند.
۲۲. برای مراقبت از پرداخت بدنه تلویزیون از پولیش مرغوب مبلمان استفاده کنید.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
روش تمیز کردن تلفن

تلفن وسیله‌ای است که همیشه مورد استفاده تمام افراد خانواده است و حتی مورد استفاده مهمان‌ها نیز هست و این موجب می‌شود که تلفن در معرض میکروب باشد پس باید روزی یک بار با الکل و پنبه آن را پاک کرد...
h269h13.jpg
هفته‌ای یک‌بار نیز با اسفنج و آب‌صابون خیس کرده کل آن را پاک کنید.
تلفن خود را با الکل یا ادکلن خوشبو پاک کنید تا مثل روز اولش نو بشود
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
محل مناسب یخچالهرگز یخچال را در نزدیکی اجاق گاز یا آبگرمکن قرار ندهید ، زیرا حرارت ناشی از پخت و پز اجاق گاز ، باعث کاهش عمر دستگاه می شود . محل استقرار یخچال باید بین 15 تا 20 سانتی متر از دیوار فاصله داشته باشد ...
انتخاب محل نصب:
انتخاب صحیح محل مناسب برای قرار دادن یخچال و فریزر در کارایی و طول عمر آن بسیار موثر می باشد. بنابراین با توجه به مطالب زیر جای مناسبی را برای دستگاه انتخاب نمایید 1. یخچال فریزر را در محلی نصب نمایید که از وسایل و دستگاههای تولید کننده حرارت مانند اجاق گاز، بخاری، سماور، آبگرمکن ، رادیاتور ، شوفاژ، حتی تابش مستقیم نور آفتاب دور باشد 2. فاصله دستگاه با دیوار باید حداقل 10 سانتیمتر باشد، تا هوا به آسانی اطراف کنداسور ( لوله های پشت دستگاه) جریان داشته باشد تا موجب خنک شدن لوله های کنداسور شود 3. به منظور جلوگیری از زنگ زدگی یخچال فریزر در موقع شستن کف اشپزخانه و عدم نفوذ رطوبت زمین به قسمت تحتانی فریزر نصب یک پالت چوبی زیر فریزر توصیه می شود. حتی المقدور از جدا کردن آن خودداری فرمایید.( پال چوبی از لحاظ ایمنی نیز اهمیت دارد زیرا چوب عایق مطمئنی بین فریزر که یک وسیله برقی است و زمین محسوب می گردد.) 4. تراز بودن فریزر برای جلوگیری از لرزش و کار بدون صدای موتور بسیار مهم است. سعی کنید فریزر را در محلی صاف و مسطح نصب نمائید
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
نصب و راه اندازی یخچال فریزر و یخچال

در صورتی که یخچال جدیدی خریداری نموده اید ابتدا آنرا در محل مورد نظر خود مستقر کنید و سپس جهت نصب به سرویسکار مجاز اطلاع دهید .فاصله یخچال تا دیوار بسته به طراحی آن از 10 تا 30 سانتی متر متغیر بوده . و باید یخچال در محلی قرار داده شود که هوا بتواند به آسانی در اطراف آن جریان داشته باشد . نظافت لوله های سرد کننده پشت دستگاه برای مبادله بهتر گرما بسیار مهم است و باید حداقل سالی یکبار گردگیری شود . در بعضی از یخچال و فریزر ها این لوله ها در دسترس نبوده و به اصطلاح یخچال CleanBack می باشد . که در این صورت شما می توانید به آسانی با یک دستمال پشت و کناره های یخچال را تمیز کنید .
fereyzer.jpg
- یخچال باید دور از دستگاههای تولید حرارت مانند اجاق گاز ، بخاری ، سماور ، آبگرمکن ، شوفاژ و غیره قرار داده شود .
- یخچال را در صورت جابجا کردن هرگز بلافاصله به برق نزنید .روشن کردن دستگاه می بایستی چند ساعت پس از قرار دادن در مکانی ثابت صورت بگیرد .
- تراز بودن یخچال و فریزر برای برای جلوگیری از لرزش و همچنین باز و بسته شدن منظم درب و کار بدون صدای موتور مهم است .
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
- تنظیم تراز بودن یخچال معمولا بوسیله دو پایه تنظیم که در جلو دستگاه قرار دارد انجام می شود . برای ترازکردن ابتداباید پایه ها را طوری تنظیم کرد که درب یخچال در حالت باز ثابت بماند . پس از آن مقداری پایه های آنرا را بالا می آوریم تا یخچال کمی به سمت عقب شیب داشته باشد . در این حالت وقتی درب را باز می کنید به آهستگی بسته می شود.
- قبل از استفاده از یخچال برای رعایت اصول بهداشتی تمام گوشه ها و جداره های داخلی را با آب نیم گرم و جوش شیرین (یک قاشق چایخوری جوش در هر لیتر آب) به کمک یک تکه اسفنج نرم شسته و سپس با پارچه تمیز نمایید .
- پس از شستشو ، برای یکنواخت شدن سرمای داخل یخچال باید چند ساعت یخچال خالی و با درب بسته کار کند .
- از چیدن بیش از حد مواد غذایی در یخچال خودداری نمایید تا جریان هوای کافی در یخچال وجود داشته باشد . سعی شود از قسمتهای متنوعی که در هر یخچال طراحی شده استفاده بهینه شود . در یخچالها ظروف مخصوص نگهداری تخم مرغ ، کره پنیر و ... وجود دارد که هرکدام بسته به طراحی انجام شده در تازه نگه داشتن مواد خوراکی موثر می باشند .
به منظور نگهداری مواد غذایی در فریزر آنها را در کیسه های مخصوص به اندازه مصرف یک وعده بسته بندی کرده و سپس در فریزر قرار دهید . پیشنهاد می کنیم مواد غذایی از یک نوع را کنار هم قرار دهید این کار علاوه بر استفاده آسان و راحت از مواد خوراکی در زمان کم ، سبب می گردد تا هوای سرد داخل فریزر از آن خارج نگردد .
آنچه که باید در مورد فریزر رعایت کنید:
اولین کاری که در مورد فریزر باید انجام داد، محلی است که در آن قرار داده می‌شود:
۱. بایستی خشک بوده و هوا در اطراف آن در جریان باشد.
۲. نور خورشید مستقیماً به آن نتابد.
۳. نزدیک منبع حرارتی نباشد. در صورتی‌که چاره دیگری ندارید، یا باید دیواره‌ای را که نزدیک منبع حرارتی قرار می‌گیرد، عایق‌بندی کنید و یا فواصل حداقل زیر را در نظر بگیرید.

نکته:
فاصله فریزر تا بخاری برقی: حداقل ۳۰ سانتی‌متر.
فاصله فریزر با بخاری نفتی: حداقل ۳۰ سانتی‌متر.
در صورتی‌که می‌خواهید فریزر را نزدیک یخچال قرار دهید، رعایت فاصله حداقل ۲۰ سانتی‌متر ضروری است.
تراز کردن فریزر:
با قرار دادن تراز بر روی سقف فریزر و پیچاندن پیچ‌های پایه‌ها، فریزر را تراز کنید. پس از تراز کردن، چند ساعتی جهت جدا شدن گاز برودتی و روغن از یکدیگر صبر کنید.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
روش نگهداری از لباسشویی تمیزکردن ماشین لباس شویی یکی از وسایلی است که مستقیم با لباس های مختلف سر و کار دارد البسه ای که در تماس مستقیم با بدن هستند و سلامتی بدن را تضمین می کنند.
برای تمیزکردن این وسیله می شود از سرکه و پودر پاک کننده استفاده کرد و برای از بین بردن جرم آن می توان از یک فنجان مایع سفید کننده یا یک فنجان سرکه سفید استفاده کرد.
در استفاده از این وسیله مهم باید نکاتی را در نظر گرفت، مثلا هنگام شستن لباس هایی که دکمه های آن چرمی است اگر دکمه های چرمی را با مقداری فویل آلومینیومی بپوشانید از خراب شدن دکمه ها بر اثر شستن جلوگیری خواهد شد. برای اطمینان از پاک شدن لباس ها از سرکه همراه با پودر رختشویی استفاده می کنیم. برای جلوگیری از کف کردن ماشین لباسشویی از نمک استفاده می کنیم. برای شستن لباس های بافتنی و پشمی از چوبک استفاده می کنیم.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
نکاتی در استفاده بهینه از ماشین ظرفشویی
برای استفاده از ماشین های ظرفشویی لازم است به نکات زیر توجه شود:

- تا حد امکان از برنامه کوتاه مدت (کم مصرف) استفاده کنید. همچنین اگر ظرفها را پیش از قرار دادن در دستگاه با یک دستمال تا اندازه ای پاک کنیم. امکان استفاده از برنامه کوتاه بیشتر است. اگر ظرف ها فقط کمی کثیف هستند از یک چرخه شستشوی سبک استفاده کنید. زیرا در این روش به دلیل استفاده کمتر از آب گرم و کاهش زمان کار دستگاه انرژی کمتری مصرف خواهد شد.
- حتی الامکان از ظرفیت کامل ماشین ظرفشویی استفاده کنید. تعداد ظرفها تغییری در مصرف آب ماشین نمی دهد . پس بهتر است ظرفها را در طول روز داخل ماشین جمع کنید و سپس یکبار در ساعات غیر اوج مصرف آنرا بکار اندازید.

- از پودر ظرفشویی به اندازه لازم استفاده کنید؛ زیرا ریختن پودر زیاد؛ هیچ تاثیری در تمیز تر شدن ظرف نخواهد داشت.
- ظرفها را مطابق دستورالعمل تولید کننده در ماشین قرار دهید همه ردیفها را پر کنید تا از آب و انرژی حداکثر استفاده بشود. اما این کار بگونه ای باشد که گردش آب به راحتی صورت گیرد تا ظرفها کاملاً تمیز گردد.
- پیش از قراردادن ظرفها در ماشین باقیمانده غذا را پاک کنید و مایعات را خالی کنید. بقیه کار را ماشین ظرفشویی انجام می‌دهد. اگر مجبور شدید که ظرفها را پیش از گذاشتن در ماشین آب بکشید حتی الامکان از آب سرد استفاده کنید.
- از یک منبع آب گرم ارزان قیمت برخوردار هستید؛ در صورت امکان آن را مستقیماً به ماشین ظرفشویی وصل کنید.
- دستگاه را حتی الامکان در ساعتهای پیک مصرف روشن نکنید.

- نظافت منظم؛ عمر دستگاه را افزایش و مصرف انرژی آن را کاهش می‌دهد.
- ماشین ظرفشویی را دور از یخچال قرار دهید زیرا ماشین ظرفشویی در هنگام کار تولید حرارت می‌نماید و مصرف انرژی یخچال را بالا می‌برد.
- در صورتی که ماشین ظرفشویی شما سیستم خشک کن بدون گرما دارد؛ از آن استفاده کنید. اگر دستگاهی دارید که قدیمی تر است و مجهز به این سیستم نیست می‌توانید بعد از پایان شستشو ظرفشویی را خاموش کنید و در آن را باز بگذارید تا جریان هوا ظرفها را خشک کند
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
شیوه‌های مواظبت ازجارو برقی

روزهایی نه‌چندان دور، مادربزرگ برای رفت و روب خانه، به مزرعه می‌رفت و گیاهی با ساقه‌های خشن و برگ‌های ظریف می‌چید، آنها را دسته می‌كرد و با پارچه‌ای محكم می‌بست. بعد انتهای آن را قیچی می‌كرد و از آن برای نظافت خانه‌اش استفاده می‌كرد. حالا دیگر از آن جاروهای محلی در خانه‌ها خبری نیست و حتی جارودستی‌ها هم پلاستیكی شده‌اند، اما نكته مهم این‌كه دیگر هیچ خانه‌ای را نمی‌توان یافت كه در آن وسیله‌ای به نام جاروبرقی وجود نداشته باشد.


حالا وقتی خانه كثیف می‌شود، خانم یا آقای خانه بسرعت آن را جارو می‌كشد و از كمردردهای ناشی از جاروكردن با جارودستی هم خبری نیست.

جاروبرقی هم مثل هر وسیله دیگر خانه كثیف می‌شود و اتفاقا بیشتر گرد و غبار می‌گیرد. بنابراین لازم است هر چند وقت یك بار گرد و خاك موتور جاروبرقی‌تان را بگیرید و لوله‌های آن را تمیز كنید. در غیر این صورت، فشار زیادی به موتور وارد می‌شود و ممكن است بسوزد.

جاروبرقی‌های مختلف كیسه‌های متفاوتی دارند. اگر كیسه جاروبرقی‌تان ثابت و غیرقابل تعویض است، هرچند وقت یك بار آن را جدا كنید و بشویید. اگر كیسه جاروبرقی‌ شما مقوایی و قابل تعویض است، قبل از پر شدن آن را عوض كنید.

مهم‌ترین بخش جاروبرقی برای نظافت، ***** آن است. اگر ***** جاروبرقی شما گرد و خاك گرفته باشد، قدرت مكندگی زباله‌ها را از دست می‌دهد.

میانگین استفاده از جاروبرقی نیم‌ساعت است. اگر خانه بزرگی دارید كه برای جارو كردن به دقت بیشتری نیاز دارد، حتما چند بار جارو را خاموش كنید، چون كار مداوم با جاروبرقی به موتور آن آسیب می‌رساند.

آشغال‌های بزرگ را با جاروبرقی جمع نكنید. این كار موجب گیر كردن زباله‌ها در داخل لوله جاروبرقی می‌شود.

جاروبرقی را یكدفعه به این طرف و آن طرف نكشید. بگذارید حركت آن روی فرش، موكت و سنگفرش آرام و كند باشد.

همیشه مراقب صدای جاروبرقی خود باشید. به محض تغییر صدای موتور، آن را خاموش و علت را بررسی كنید. البته از دستكاری و تعمیر جاروبرقی بپرهیزید و در صورت بروز اشكال آن را به تعمیركار متخصص بسپارید.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
روش تمیز کردن لوازم صوتیاثر انگشت بچه‌ها بر صفحه ی تلویزیون منظره ی نازیبایی به‌وجود می‌آورد تلویزیون را هنگام تمیز کردن خاموش کنید. ابتدا با یک دستمال خشک غبار آن را بگیرید و سپس با پنبه ی آغشته به محلول آب و الکل صفحه ی تلویزیون را تمیز کنید. الکل لکّه‌های چرب و اثر انگشت را بر طرف می‌کند. توصیه می‌شود از دستمال حوله‌ای و پرزدار استفاده نکنید. دیواره‌های غیرشیشه‌ای تلویزیون را نیز می‌توانید با پارافین مایع براق کنید و با دستمال خشک چربی اضافی را بگیرید و براق کنید. این روشن برای تمیز کردن ضبط صوت و ویدئویی که رنگ تیره دارند هم مناسب است...
h37h16.jpg
برای تمیز کردن تلویزیون و ضبط صوت ابتدا دستگاه را خاموش کنید. سپس با دستمال خشک گرد و غبار آن را بگیرید و با پنبه ی آغشته به آب و الکل صفحه ی تلویزیون را تمیز کنید. الکل لکه های چرب و اثر انگشت روی شیشه و بدنه ی وسایل صوتی و تصویری را از بین می برد.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
اثر انگشت بچه‌ها بر صفحه ی تلویزیون منظره ی نازیبایی به‌وجود می‌آورد تلویزیون را هنگام تمیز کردن خاموش کنید. ابتدا با یک دستمال خشک غبار آن را بگیرید و سپس با پنبه ی آغشته به محلول آب و الکل صفحه ی تلویزیون را تمیز کنید. الکل لکّه‌های چرب و اثر انگشت را بر طرف می‌کند. توصیه می‌شود از دستمال حوله‌ای و پرزدار استفاده نکنید. دیواره‌های غیرشیشه‌ای تلویزیون را نیز می‌توانید با پارافین مایع براق کنید و با دستمال خشک چربی اضافی را بگیرید و براق کنید. این روشن برای تمیز کردن ضبط صوت و ویدئویی که رنگ تیره دارند هم مناسب است...
h37h16.jpg
برای تمیز کردن تلویزیون و ضبط صوت ابتدا دستگاه را خاموش کنید. سپس با دستمال خشک گرد و غبار آن را بگیرید و با پنبه ی آغشته به آب و الکل صفحه ی تلویزیون را تمیز کنید. الکل لکه های چرب و اثر انگشت روی شیشه و بدنه ی وسایل صوتی و تصویری را از بین می برد.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
برای حفظ ارزش تغذیه‌ای مواد غذایی درون یخچال و فریزر، توجه به برخی نکات دارای اهمیت است.
نگهداری موادغذایی در حالت انجماد به مدت طولانی موجب می‌شود که مقداری از ویتامین‌ها (به خصوص ویتامین‌های گروه ب و ویتــامین ث) موادغذایی کاهش یابد. علاوه بر آن از کیفیت ظاهری موادغذایی مانند طعم، رنگ و به طور کلی خصوصیات کیفی آن نیز کاسته می‌شود. بنابراین برای اینکه ارزش تغذیه‌ای مواد غذایی بیشتر حفظ شود باید به نکات زیر توجه نمود:
بعضی از مواد غذایی مانند سبزی‌ها را بهتر است قبل از نگه‌داری در فریزر حرارت داد. حرارت دادن، آنزیم‌ها و میکروب‌ها را از بین می‌برد، در حالی که اگر موادغذایی بدون حرارت دادن منجمد شوند میکرب‌هایی که در ماده غذایی ممکن است وجود داشته باشند از بین نرفته و فقط از رشد آن ها جلوگیری می‌شود و درهنگام مصرف مجددا رشد و تکثیر پیدا می‌کنند و می‌توانند موجب بیماری شوند.
خونابه‌هایی که هنگام خارج کردن موادغذایی از حالت انجماد از گوشت‌ها خارج می‌شود،حاوی مقداری از املاح و ویتامین‌های موجود در گوشت است و باید با رعایت اصول بهداشتی، مجددا به غذا اضافه شوند.
مواد غذایی که از حالت انجماد خارج شده‌اند، باید در حداقل زمان و اضافه کردن حداقل مقدار آب و با حداقل مقدار حرارت پخته شوند.
هر قدر سرعت انجماد بیشتر باشد، تغییرات نامطلوب موادغذایی کمتر است. بنابراین بهتراست مواد غذایی را به تدریج و در فواصل زمانی هر ۱۰ ساعت و یا بیشتر در داخل فریزر قرار داد و از گذاشتن مقدار زیادی غذا در آن واحد در داخل فریزر خودداری کرد.
یخچال را نباید بیشتر از ظرفیت آن از مواد غذایی پر کرد.
یخچال باید در یک سطح صاف قرار داده شود و تراز باشد
 
بالا