مواد لازم :
تخم مرغ 5 عدد، شکر 5قاشق غذاخوری، آرد 5 قاشق غذاخوری، وانیل یا هر اسانس دیگر بمقدار لازم (کمی)
آب گرم 3 قاشق غذاخوری، بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوری، خامه 400 گرم، پودر قند 130 گرم
طرز تهیه :
برای تهیه این رولت نیازبه یک سینی 30 در 40 سانتی متری داریم که آنرا چرب کرده درون آن کاغذ انداخته و رویکاغذ را هم چرب می نماییم . فر را هم با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده که گرمشود . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده زرده را با 3 قاشق شکر و اسانس مخلوط کردهو سفیده را با یک قاشق شکر و آرد را با بیکینگ پودر و یک قاشق شکر مخلوط کرده و سهمرتبه الک می نماییم سفیده را می زنیم تا پوک شود و اگر ظرف را برگردانیم نریزد . زرده را خوب می زنیم تا سفت و لیمویی رنگ شود سپس سفیده و زرده را مخلوط کرده بهآرامی با حرکت دورانی مخلوط می نماییم . آرد را در سه نوبت به آرامی داخل مایه خیسنموده و مخلوط می کنیم سپس آب را اضافه کرده پس از مخلوط نمودن با مایه درون سینیمیریزیم و در همه جای سینی یکسان پهن کرده رویش را صاف می نماییم و در طبقه وسط فربمدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم . نان باید طلایی شود ولی خشک نشود سپس کاغذ بزرگی راروی میز انداخته رویش پودر قند می پاشیم نان را از فر خارج کرده دور آنرا کمی کهخشک است با کارد می بریم تا در موقع لوله کردن نان نشکند سپس نان را روی کاغذ آغشتهبه پودر قند برگردانده کاغذ زیرین را جدا کرده و با کاغذ آغشته به پودر قند لوله مینماییم . دو سر آنرا می بندیم و روی الک قرار می دهیم که خنک شود سپس خامه را باپودر قند روی یخ قرار داده و می زنیم . نان خنک شده را باز نموده و خامه را بهضخامت نیم سانت روی سطح آن می مالیم و دو مرتبه آنرا لوله می نماییم . در ظرف مخصوصقرار داده رویش را هم تزیینی که دوست داریم نموده در یخچال قرار می دهیم که خودش رابگیرد و آماده مصرف شود
تخم مرغ 5 عدد، شکر 5قاشق غذاخوری، آرد 5 قاشق غذاخوری، وانیل یا هر اسانس دیگر بمقدار لازم (کمی)
آب گرم 3 قاشق غذاخوری، بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوری، خامه 400 گرم، پودر قند 130 گرم
طرز تهیه :
برای تهیه این رولت نیازبه یک سینی 30 در 40 سانتی متری داریم که آنرا چرب کرده درون آن کاغذ انداخته و رویکاغذ را هم چرب می نماییم . فر را هم با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده که گرمشود . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده زرده را با 3 قاشق شکر و اسانس مخلوط کردهو سفیده را با یک قاشق شکر و آرد را با بیکینگ پودر و یک قاشق شکر مخلوط کرده و سهمرتبه الک می نماییم سفیده را می زنیم تا پوک شود و اگر ظرف را برگردانیم نریزد . زرده را خوب می زنیم تا سفت و لیمویی رنگ شود سپس سفیده و زرده را مخلوط کرده بهآرامی با حرکت دورانی مخلوط می نماییم . آرد را در سه نوبت به آرامی داخل مایه خیسنموده و مخلوط می کنیم سپس آب را اضافه کرده پس از مخلوط نمودن با مایه درون سینیمیریزیم و در همه جای سینی یکسان پهن کرده رویش را صاف می نماییم و در طبقه وسط فربمدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم . نان باید طلایی شود ولی خشک نشود سپس کاغذ بزرگی راروی میز انداخته رویش پودر قند می پاشیم نان را از فر خارج کرده دور آنرا کمی کهخشک است با کارد می بریم تا در موقع لوله کردن نان نشکند سپس نان را روی کاغذ آغشتهبه پودر قند برگردانده کاغذ زیرین را جدا کرده و با کاغذ آغشته به پودر قند لوله مینماییم . دو سر آنرا می بندیم و روی الک قرار می دهیم که خنک شود سپس خامه را باپودر قند روی یخ قرار داده و می زنیم . نان خنک شده را باز نموده و خامه را بهضخامت نیم سانت روی سطح آن می مالیم و دو مرتبه آنرا لوله می نماییم . در ظرف مخصوصقرار داده رویش را هم تزیینی که دوست داریم نموده در یخچال قرار می دهیم که خودش رابگیرد و آماده مصرف شود