مواد لازم:
آرد=3 ليوان
شير خشك=3 قاشق سوپخوري
آب گرم=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
شكر=2/1 ليوان
خمير مايه=2 قاشق سوپخوري
روغن مايع=3/1 ليوان
نمك=2/1 قاشق چايخوري
آرد=3 ليوان
شير خشك=3 قاشق سوپخوري
آب گرم=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
شكر=2/1 ليوان
خمير مايه=2 قاشق سوپخوري
روغن مايع=3/1 ليوان
نمك=2/1 قاشق چايخوري
مواد داخل رولت:
كره=100 گرم
پودر دارچين=به مقدار لازم
مغز گردوي نرم شده=به مقدار لازم
شكر=به مقدار لازم
زرده تخم مرغ=1 عدد
كره=100 گرم
پودر دارچين=به مقدار لازم
مغز گردوي نرم شده=به مقدار لازم
شكر=به مقدار لازم
زرده تخم مرغ=1 عدد
طرز تهيه خمير:
1.شكر،خميرمايه،تخم مرغ،روغن و نمك و شير را با هم خوب مخلوط مي كنيم و در آخر آرد را به آن اضافه مي كنيم.
2. آب گرم را كم كم به مواد اضافه مي كنيم و خمير را آنقدر با دست ورز مي دهيم تا خمير صاف و يكدستي بدست آيد.
3. خمير را به مدت 2 ساعت در جاي گرمي مي گذاريم و در آن را مي بنديم تا خمير ور بيايد.
4. خمير را با وردنه باز مي كنيم و از آن به صورت مستطيل مي بريم.
5. كره را ذوب مي كنيم و با برس روي خمير مي كشيم.پودر
مواد لازم براي تهيه كرم:
شيرخشك=3 قاشق غذاخوري
آب=2/1 ليوان
شكر=1 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=3 قاشق غذاخوري
شكلات مايع در صورت تمايل=2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
همه مواد را با م مخلوط كرده و روي حرارت ملايم مي گذاريم. مواد را هم مي زنيم تا كرم غليظ شود.
دارچين را با مغز گردوي نرم شده و شك مخلوط كرده و روي خمير مي كشيم بطوريكه تمام سطح خمير را بپوشاند.(مقدار شكر نبايد زياد باشد).
6. خمير را رولت مي كنيم و آن را با يك كارد به صورت دايره مي بريم.
7. دايره هاي رولت را در ظرف فر كه قبلا چرب كرده و آرد پاشيده ايم مي گذاريم(بهتر است داخل سيني فر را با آلومينيوم بپوشانيم و روي آلومينيوم را چرب كرده و آرد بپاشيم)
8. سيني را در فر كه قبلا چرب كرده ايم به مدت ابتدا 15 دقيقه با حرارت پايين و سپس 10 دقيقه با حرارت بالا(170 درجه سانتيگراد) مي پزيم.
9. رولت ها را از فر خارج كرده و در ظرف مي چينيم و روي آن را كرم كاكائو مي ريزيم.بقيه خمير باقيمانده را بدين طريق درست مي كنيم.