مواد لازم:
سينه مرغ=1 عدد
نخود فرنگي=5 قاشق غذاخوري
هويج=2 عدد متوسط
زرده تخم مرغ=1 عدد
چيپس خلالي=1 بسته
نمك ، فلفل و زردچوبه=به ميزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه نخود فرنگي رو با يه مقدار آب با شعله ملايم بپزيد هويج رو نگيني خرد كنين و اونم با يه مقدار آب به پزيد حالا تو اين فاصله استخون و غضروف مرغ رو جدا کنید و گوشت مرغ و همراه با هویج پخته و زرده ی تخم مرغ و نمک و فلفل و زرد چوبه داخل آسیاب سبزی خورد کن آکا بریزیدو کاملا مخلوط و له کنید.بعد از مخلوط کردن مواد و از ازدستگاه خارج کنید و نخود فرنگی ها رو اضافه کنید. حالا دستتونو كمي خيس كنين تا اين مواد به دستتون نچسبه و بعد رولش كنين. چيپس خلالي رو تويه ظرف صاف و مسطح بريزين و رولت مرغ رو توش بغلتونين. كف ظرفي رو كه ميخواين بذارين تو فر با روغن كمي چرب كنين ورولت و بذارين توش. رولت مرغ رو با حرارت 225 درجه و به مدت نيم ساعت بذارين تو فر.
سينه مرغ=1 عدد
نخود فرنگي=5 قاشق غذاخوري
هويج=2 عدد متوسط
زرده تخم مرغ=1 عدد
چيپس خلالي=1 بسته
نمك ، فلفل و زردچوبه=به ميزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه نخود فرنگي رو با يه مقدار آب با شعله ملايم بپزيد هويج رو نگيني خرد كنين و اونم با يه مقدار آب به پزيد حالا تو اين فاصله استخون و غضروف مرغ رو جدا کنید و گوشت مرغ و همراه با هویج پخته و زرده ی تخم مرغ و نمک و فلفل و زرد چوبه داخل آسیاب سبزی خورد کن آکا بریزیدو کاملا مخلوط و له کنید.بعد از مخلوط کردن مواد و از ازدستگاه خارج کنید و نخود فرنگی ها رو اضافه کنید. حالا دستتونو كمي خيس كنين تا اين مواد به دستتون نچسبه و بعد رولش كنين. چيپس خلالي رو تويه ظرف صاف و مسطح بريزين و رولت مرغ رو توش بغلتونين. كف ظرفي رو كه ميخواين بذارين تو فر با روغن كمي چرب كنين ورولت و بذارين توش. رولت مرغ رو با حرارت 225 درجه و به مدت نيم ساعت بذارين تو فر.