• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رولت مرغ اسپانیایی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
رولت مرغ اسپانیایی



تصوير کوچک شده است (450x300). بر روي اين نوار کليک کنيد براي مشاهده تصوير اصلي (500x333). روي عکس کليک کنيدبرای نمایش در پنجره جديد .​
142491_544.jpg


رولـتـ مـرغ

سينه مرغ پر شده با سبزيجات، تخم‌مرغ آبپز و انواع پنير و مخلفات ديگر غذايي هميشه محبوب است. لازم نيست براي پر كردن رولت زياد فكر كنيد. در يخچال را باز كنيد تا ببينيد تقريبا از تمام مواد موجود براي پر كردن سينه مرغ مي‌توانيد استفاده كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر:
  • سينه مرغ بدون استخوان: 4 عدد

  • هويج: يك عدد،‌خلالي

  • تخم‌مرغ آبپز: 2 عدد، خردشده

  • سيب‌زميني آبپز: يك عدد، خلالي

  • نخود فرنگي آبپز: يك‌چهارم پيمانه

  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

  • روغن: 4 قاشق غذاخوري
روش تهيه:

1 - سينه‌هاي مرغ را داخل كيسه فريزر قرار داده و با وردنه بكوبيد تا ضخامت آن به 3 ميلي‌متر برسد اما پاره نشود. اين كار را بايد به آرامي انجام داد.

2 - سينه‌‌هاي مرغ را نمك و فلفل پاشيده و چرب كنيد.

داخل هر سينه را با هويج، تخم‌مرغ، نخود فرنگي و سيب‌زميني پر كرده و روي آن كمي نمك و فلفل بپاشيد.

3 - رولت‌ها را پيچيده و با نخ پرك يا خلال دندان آنها را محكم كنيد. براي پختن رولت‌ها 2 راه وجود دارد. يا 40 دقيقه آنها را در دماي 180 درجه سانتي‌گراد در فر برشته كنيد يا بعد از سوراخ كردن بيرون آن رولت‌ها را در سس گوجه‌فرنگي بپزيد و سرو كنيد.

نکات

1- رولت‌ها را مي‌توانيد روي صفحه مشبك كباب كنيد. اما بايد حرارت قوي و بدون شعله باشد تا رولت مغزپخت شود.

2- رولت مرغ را با سيب‌زميني سرخ كرده، برنج، پاستا و انواع سس و سالاد مي‌توانيد به عنوان غذاي اصلي يا پيش‌غذا سرو كنيد.
 
بالا