مواد لازم:
سينه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد
پنير گودا= سه قاشق سوپخوري
پياز متوسط خلال شده= يك عدد
قرص عصاره مرغ و سبزيها= يك عدد
آبليمو= دو قاشق غذاخوري
فويل= به ميزان لازم
فلفل دلمهاي خلال شده =يك عدد
روغن مايع= يك قاشق سوپخوري
جعفري= نصف پيمانه
نمك و فلفل =به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سينه مرغ را با نمك، فلفل، پياز، فلفل دلمهاي و آبليمو به مدت دو ساعت درون يخچال مزهدار ميكنيم و بعد مرغ را بين دو كيسه قرار داده و با بيفتككوب به آرامي ميكوبيم، بعد درون سينه را باز كرده و جعفري ساطوريشده، پنير گودا، عصاره مرغ و سبزيها را ميپاشيم و سينه مرغ را لوله ميكنيم. درون يك فويل روغن مايع ميماليم و مرغ را درون آن قرار ميدهيم و سپس آن را با فويل، شكلات پيچ ميكنيم و به مدت 20 الي 25 دقيقه درون قابلمه آبجوش مياندازيم، آنگاه آن را با ترهفرنگي و سس تزئين ميكنيم يا در صورت تمايل نانهاي تست را قالب زده و روي آن سس گوجهفرنگي ميماليم و يك برش گرد از مرغ با پنير روي آن قرار ميدهيم.
سينه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد
پنير گودا= سه قاشق سوپخوري
پياز متوسط خلال شده= يك عدد
قرص عصاره مرغ و سبزيها= يك عدد
آبليمو= دو قاشق غذاخوري
فويل= به ميزان لازم
فلفل دلمهاي خلال شده =يك عدد
روغن مايع= يك قاشق سوپخوري
جعفري= نصف پيمانه
نمك و فلفل =به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سينه مرغ را با نمك، فلفل، پياز، فلفل دلمهاي و آبليمو به مدت دو ساعت درون يخچال مزهدار ميكنيم و بعد مرغ را بين دو كيسه قرار داده و با بيفتككوب به آرامي ميكوبيم، بعد درون سينه را باز كرده و جعفري ساطوريشده، پنير گودا، عصاره مرغ و سبزيها را ميپاشيم و سينه مرغ را لوله ميكنيم. درون يك فويل روغن مايع ميماليم و مرغ را درون آن قرار ميدهيم و سپس آن را با فويل، شكلات پيچ ميكنيم و به مدت 20 الي 25 دقيقه درون قابلمه آبجوش مياندازيم، آنگاه آن را با ترهفرنگي و سس تزئين ميكنيم يا در صورت تمايل نانهاي تست را قالب زده و روي آن سس گوجهفرنگي ميماليم و يك برش گرد از مرغ با پنير روي آن قرار ميدهيم.