• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رولت مرغ ( کوردن بلو )

پانته آ

متخصص بخش
image-af75_4f0c7323.jpg
غذای خوشمزه ای که سریع آماده شده و بسیار مورد علاقه کودکان خواهد بود.

مواد لازم:
  • سینه مرغ / 400 گرم
  • ژامبون / 3 – 4 برش
  • سیر / 1 عدد
  • پودر سوخاری / 1/2 پیمانه
  • پنیر خامه ای / 130 گرم
  • پنیر موزارلا / 1/2 پیمانه
  • آرد / 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ / 1 عدد
  • کره / 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت سینه مرغ را بدون استخوان کنید، سپس هر تکه از آن را ( یک سینه کامل را به دو تکه تقسیم کنید )، داخل نایلون ( کیسه فریزر ) قرار دهید. یعنی گوشت بین دو لایه پوشش نایلونی قرار گرفته باشد، سپس روی تخته آشپزخانه قرار داده و با بیفتک کوب به روی آن ضربه بزنید تا به خوبی صاف و نازک شود. ضخامت گوشت در انتها باید به اندازه نیم سانتی متر رسیده باشد. ( قرار دادن گوشت داخل کیسه، قبل از کوبیدن آن باعث میشود تا گوشت هنگام کوبیوده شدن انسجام خود را از دست ندهد). تمام تکه های گوشت را به همین ترتیب بکوبید و به دو طرف آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و کنار بگذارید.
image-66DE_4F0C707A.jpg
گوشت را روی تخته قرار دهید. یک لایه پنیر موزارلا روی گوشت قرار دهید. ( اگر پنیرتان رنده شده است، بطور کامل سطح گوشت را با آن بپوشانید) ولی بهتر است از پنیر خرد شده و یا ورقه شده استفاده کنید. سپس یک لایه ژامبون، روی پنیر موزارلا بگذارید، باز هم تمام سطح باید پوشیده شود.
image-E024_4F0C707A.jpg
image-D9EF_4F0C707A.jpg
پنیر خامه ای را در هنگام شروع کار بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و یا می توانید به مدت 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا کمی شل شود. سپس سیر خرد شده را داخل پنیر خامه ای ریخته و مخلوط کنید. این مخلوط را به طور یکسان، روی سطح ژامبونها بمالید و سپس گوشت مرغ را از یک طرف کمی بکشید و به صورت کاملاً فشرده رول کنید. تمام کوردن بلوها را به همین روش آماده کنید.
image-1239_4F0C707A.jpg
image-A8F8_4F0C707A.jpg
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سه ظرف کنار دست خود قرار دهید، داخل یکی آرد بریزید. داخل دیگری پودر سوخاری و در ظرف سوم تخم مرغ را بشکنید و با چنگال یا همزن دستی کمی هم بزنید تا از حالت لختگی درآمده، زرده و سفیده به خوبی مخلوط شود. رولهای مرغ را ابتدا داخل ظرف آرد بغلطانید، سپس داخل ظرف تخم مرغ بزنید و همه قسمتهای آن را به تخم مرغ آغشته کنید. و بعد داخل ظرف پودر سوخاری بغلطانید تا دور تا دور رولها کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود.
image-7269_4F0C707A.jpg
image-2FD1_4F0C707A.jpg
کف سینی فر را با روغن جامد یا کره چرب کنید. میتوانید برای اطمینان کاغذ روغنی نیز کف سینی بیاندازید. سپس رولهای مرغ را داخل سینی بچینید و روی هر یک از آنها یک تکه کوچک کره قرار دهید و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد و روی آنها طلایی شود. این غذا را با سبزیجات بخار پز و نان سرو کنید.
image-4188_4F0C7323.jpg

 
بالا