• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رونالدو و مورينيو خوشحال از پيروزي رئال

0mid

متخصص بخش ورزشی
ستاره پرتغالي و مربي رئال معتقدند كه اين تيم در مسير مناسبي قرار گرفته است

سايت گل- رئال مادريد سه شنبه شب و در دور سوم رقابتهاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا توانست با نتيجه 0-2 مقابل ميلان به برتري برسد و بدين ترتيب 75 درصد از مسير صعود از رقابتهاي مرحله گروهي را هموار نمود

اولين گل كهكشاني ها در دقيقه 13 بازي توسط كريس رونالدو از راه رسيد و مسعوت اوزيل يك دقيقه بعد گل دوم تيم مادريدي را به ثمر رساند.

روسونري نيز نتوانست دو گل خورده را جبران كند تا سه امتياز اين بازي از آن مورينيو و شاگردانش شود.

در پايان اين ديدار كريس رونالدو در صحبتهايي به روزنامه ماركا گفت:« ما مي بايست از ابتدا گام محكمي بر مي داشتيم .شروع بازي با تمركز در چنين ديدارهايي شايستگي زيادي مي خواهد و ما توانستيم به پيروزي برسيم. كسب هر نه امتياز ممكن باعث شد تا ما شانسمان براي صعود به دور بعد را به 75 درصد برسانيم.»

از سوي ديگر،‌ژوزه مورينيو مربي رئال معتقد است كه ميلاني ها پس از شروع طوفاني شاگردانش در عمل انجام شده قرار گرفتند و آسيب وارده به آنها به حدي بود كه روسونري نتوانست در صدد جبران آن برآيد.

آقاي خاص در پايان اين مسابقه گفت:«من هميشه انتظار چنين بازيهاي سختي را دارم.اين بازي ها هرگز آسان نيستند. ما بازي را خيلي خوب و سريع آغاز كرديم. اولين گل ما در دقيقه 13 از راه رسيد و بلافاصله به گل دوم رسيديم. ما حتي مي توانستيم بازي را 0-3 كنيم چون فرصتهاي خوب ديگري نيز داشتيم.»

مورينيو ادامه داد:«ما شايسته كسب سه امتياز اين بازي بوديم كه براي ما خيلي مهم بود. ما تيم جواني داريم و اين آزمايش خيلي خوبي مقابل تيم باتجربه ميلان بود. ما هميشه در حال رشد و پيشرفت هستيم. بازيكنان ما هميشه مي خواهند درس جديدي بياموزند، پيروز شوند و تلاش كنند.اين مهمترين نكته براي من و شاگردانم است و ما يك تيم واقعي هستيم.»

بالا