B a R a N
مدير ارشد تالار
فارنت: نمایشگر ۲۹ اینچی EA93 الجی ممکن است بزرگترین نملیشگاه سالن نمایشگاه IFA2012 برلین نباشد اما این نمایشگر فوق عریض با فناوری IPS و تناسب اندازه ۲۱:۹ همچنان در این سالن جلب توجه کرده و غیرمعمول به نظر میرسد!
این نمایشگر اگر چه به اندازهای عریض است که میتواند چندین پنجره در اندازه کامل و یا مروگر را در کنار هم بدون هیچ مزاحمتی جای دهد اما از قابلیتی موسوم به جداکننده صفحه (اسپلیت اسکرین) برخوردار است که به صورت خودکار پنجرهها را تغییر اندازه داده و چهار پنل مجزا با تنظیمات دلخواه را در اختیار شما قرار میدهد. با توجه به نیازهای شما نمایشگر EA93 قادر به جایگزینی برخی تنظیمات دو نمایشگره و یا دوئل مانیتور است و تصاویر ویدیوئی عریض یا همان واید اسکرین در آن باید واقعا عریض و در حد و اندازه ۲۵۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل باشند.
هنوز اطلاعات دقیقی از زمان عرضه و قیمت آن اعلام نشده اما میتوان حدس زد که زمان عرضه ان ابتدای سال جاری میلادی آینده در کنار دیگر محصول الجی در این بخش یعنی EA83 باشد که قرار است به قیمت ۸۰۰ یورو عرضه شود. برای من که در یک زمان چندین پنجره باز در رایانةام دارم این نمایشگر فوقالعاده است برای شما چطور؟ باید به فکر جای مورد نیاز هم برای آن بود!

هنوز اطلاعات دقیقی از زمان عرضه و قیمت آن اعلام نشده اما میتوان حدس زد که زمان عرضه ان ابتدای سال جاری میلادی آینده در کنار دیگر محصول الجی در این بخش یعنی EA83 باشد که قرار است به قیمت ۸۰۰ یورو عرضه شود. برای من که در یک زمان چندین پنجره باز در رایانةام دارم این نمایشگر فوقالعاده است برای شما چطور؟ باید به فکر جای مورد نیاز هم برای آن بود!
Source: The Verge