• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ريسوتو با سس گوجه ‌فرنگی و فيله مرغ

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم

ريسوتو 100 گرم
فلفل قرمز خرد شده دو عدد
فيله مرغ سه عدد
خامه 50 گرم
پودر سير يك قاشق چايخوري
سس گوجه‌فرنگي پنج قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
گوجه فرنگي رنده‌شده دو عدد
ساقه كرفس رنده‌شده دو قاشق سوپخوري
هويج رنده‌شده يك قاشق سوپخوري
سير رنده‌شده دو حبه
نمك وفلفل به ميزان لازم


طرز تهيه

ريسوتو را در آب‌جوش با كمي نمك و روغن مي‌‌پزيم تا نرم و درشت ‌‌شود. در اين زمان فيله مرغ را با پودرسير، فلفل و نمك طعم‌دار كرده، با دو قاشق روغن تفت داده و در آخر خامه را اضافه مي‌‌كنيم و به مدت يك دقيقه حرارت مي‌‌دهيم تا خامه جذب آن شود. سپس از روي حرارت بر مي‌‌داريم.

مواد رنده‌شده را با سس گوجه‌فرنگي مخلوط كرده روي حرارت ملايم قرار مي‌‌دهيم تا سس غليظي درست شود. ريسوتو پخته شده را آبكش كرده و با فيله مرغ و سس گوجه‌فرنگي مخلوط مي‌‌كنيم. فلفل قرمز را اضافه كرده حرارت مي‌‌دهيم تا مواد كاملا مخلوط و يك‌دست شود. سپس در ظرف مناسب طبق عكس تزئين و سرو مي‌‌كنيم. نكته:

ريسوتو نوعي برنج دانه تپل مخصوص نواحي شمال ايتالياست كه به صورت دمي تهيه مي‌‌شود و در كليه فروشگاه‌ها معتبر توزيع مي‌شود، همچنين به جاي آن از برنج نيمه‌دانه مي‌توان استفاده كرد.
 
بالا