• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رينالدي: رونالدو باعث فسخ قرارداد آدريانو با رم شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
گيلمار رينالدي، مدير برنامه هاي سابق آدريانو اعلام کرد رونالدو بود آدريانو را به ترک رم و پيوستن به کورينتيانس ترغيب کرده است.

00029050.jpg

این مهاجم 29 ساله در تابستان گذشته قراردادی سه ساله با جالوروسی امضا کرد اما دو هفته قبل تنها بعد از هشت ماه قراردادش را با این باشگاه فسخ کرد.
رینالدی اعلام کرد رونالدو حتی پیش از فسخ قرارداد آدریانو با رم به دنبال بازگرداندن این بازیکن به برزیل بود.
گیلمار رینالدی گفت: من در روزهای پایانی سال گذشته به تمرینات کورنتیانس رفتم و با دوستانم و همین طور رونالدو ملاقات کردم .رونالدو به من گفت باید آدریانو را به اینجا بیاوریم. من به ایتالیا رفتم و بعضی از مشکلات را حل کردم و وقتی با آدریانو صحبت کردم او در آن زمان قصد ترک ایتالیا را نداشت.
من از کسی ناراحت نیستم. من مشکلات آدریانو را درک می کنم. از رونالدو هم ناراحت نیستم. فقط کمی غمگینم.
رینالدی افزود: اگر رونالدو واقعا به دنبال خوبی کردن به آدریانو بود، باید با من صحبت می کرد. البته کسانی که آدریانو را به خوبی رونالدو بشناسند، خیلی کم هستند.

بالا