مواد لازم برای 4 نفر:
آب مرغ (عصاره مرغ) ......... 3 پیمانه
آب ............................... 3 پیمانه
کدوحلوایی ..................... 500 گرم (پوست گرفته و بدون تخم، مکعبی خرد شده)
فلفل دلمه قرمز ............... 1 عدد (بدون تخم و مکعبی خرد شده)
روغن زیتون ..................... 1 قاشق غذاخوری
رزماری خرد شده .............. 1 قاشق غذاخوری
کدوسبز ورقه شده ............ 2 عدد
سالامی خرد شده ............ 6 ورقه (از هر نوع ژامبون یا کالباس و یا سوسیس هم می توان استفاده کرد)
کره ............................... 30 گرم
پیاز کاملا" خرد شده .......... 1 عدد
سیر له شده ................... 1 حبه
برنج دانه کوتاه (Arborio rice) ............. یک و سه چهارم پیمانه
سرکه سفید .................................. 1 تا 2 قاشق غذاخوری
خامه (یا روغن زیتون یا کره یا شیر) ....... 1/2 پیمانه (اگر روغن زیتون یا کره استفاده کردید 1/4 پیمانه بریزید)
پنیر پارمسان رنده شده ..................... 1/2 پیمانه
برگ های ریز اسفناج (اختیاری) ............ 60 گرم
پارمسان رنده شده یا ورقه شده .......... جهت سرو
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
نحوه تهیه:
1-در قابلمه ی متوسطی آب مرغ و آب را به جوش آورید. کدوحلوایی و فلفل دلمه خرد شده را درون سینی فر ریخته و روی آن 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و رزماری و نمک و فلفل بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. مطابق آنچه در تصویر زیر آمده است.
2- سینی را درون فر گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید. کدوسبز و سالامی ها را افزوده و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانی که کدوحلوایی ها پخته شده و سالامی ها ترد شوند.
3- در این زمان، کره را در قابلمه ی بزرگی با حرارت بالا حرارت داده تا ذوب شود. دقت کنید نسوزد. پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. برنج را بیفزایید و تفت دهید برای حدود 1 دقیقه. سرکه را نیز افزوده و حرارت دهید برای حدود 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که کمی از سرکه تبخیر شود.
4- آب مرغ و آب داغ و جوشیده را به برنج افزوده. هر بار 1 پیمانه بیفزایید تا زمانی که همه ی مایع جذب برنج شود و برنج ترد و پخته شود (حدود 20 دقیقه). چنانچه برنج هنوز نپخته بود درب آن را دم کنی گذاشته و حدود 10 تا 20 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و با خامه (یا کره یا شیر یا روغن زیتون) و پنیر پارمسان مخلوط کرده و نمک و فلفل زده تا مزه دار شود. (من از روغن زیتون استفاده کردم و خامه نریختم تا کالری غذا پایین تر بماند).
آب مرغ (عصاره مرغ) ......... 3 پیمانه
آب ............................... 3 پیمانه
کدوحلوایی ..................... 500 گرم (پوست گرفته و بدون تخم، مکعبی خرد شده)
فلفل دلمه قرمز ............... 1 عدد (بدون تخم و مکعبی خرد شده)
روغن زیتون ..................... 1 قاشق غذاخوری
رزماری خرد شده .............. 1 قاشق غذاخوری
کدوسبز ورقه شده ............ 2 عدد
سالامی خرد شده ............ 6 ورقه (از هر نوع ژامبون یا کالباس و یا سوسیس هم می توان استفاده کرد)
کره ............................... 30 گرم
پیاز کاملا" خرد شده .......... 1 عدد
سیر له شده ................... 1 حبه
برنج دانه کوتاه (Arborio rice) ............. یک و سه چهارم پیمانه
سرکه سفید .................................. 1 تا 2 قاشق غذاخوری
خامه (یا روغن زیتون یا کره یا شیر) ....... 1/2 پیمانه (اگر روغن زیتون یا کره استفاده کردید 1/4 پیمانه بریزید)
پنیر پارمسان رنده شده ..................... 1/2 پیمانه
برگ های ریز اسفناج (اختیاری) ............ 60 گرم
پارمسان رنده شده یا ورقه شده .......... جهت سرو
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
نحوه تهیه:
1-در قابلمه ی متوسطی آب مرغ و آب را به جوش آورید. کدوحلوایی و فلفل دلمه خرد شده را درون سینی فر ریخته و روی آن 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و رزماری و نمک و فلفل بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. مطابق آنچه در تصویر زیر آمده است.
2- سینی را درون فر گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید. کدوسبز و سالامی ها را افزوده و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانی که کدوحلوایی ها پخته شده و سالامی ها ترد شوند.
3- در این زمان، کره را در قابلمه ی بزرگی با حرارت بالا حرارت داده تا ذوب شود. دقت کنید نسوزد. پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. برنج را بیفزایید و تفت دهید برای حدود 1 دقیقه. سرکه را نیز افزوده و حرارت دهید برای حدود 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که کمی از سرکه تبخیر شود.
4- آب مرغ و آب داغ و جوشیده را به برنج افزوده. هر بار 1 پیمانه بیفزایید تا زمانی که همه ی مایع جذب برنج شود و برنج ترد و پخته شود (حدود 20 دقیقه). چنانچه برنج هنوز نپخته بود درب آن را دم کنی گذاشته و حدود 10 تا 20 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و با خامه (یا کره یا شیر یا روغن زیتون) و پنیر پارمسان مخلوط کرده و نمک و فلفل زده تا مزه دار شود. (من از روغن زیتون استفاده کردم و خامه نریختم تا کالری غذا پایین تر بماند).