• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ریندر رولادن، رولاد خوشمزه آلمانی

B a R a N

مدير ارشد تالار
برترین ها: رولاد غذای سنتی آلمانی است که از برش های باریک فیله گوشت با پیاز و خیارشور و خردل درست می شود و سپس رول شده و پخته می شود. درست کردن آن بسیار آسان است ولی زمان می برد. رولاد بسیار خوشمزه است و سس خوش طعمی دارد. می توانید آن را با سیب زمینی آب پز و ترشی کلم قرمز سنتی آلمانی یا سبزیجات و سالادهای دیگر سرو کنید.

234834_981.jpg


مواد لازم:

• استیک های باریک گوشت گاو
• خردل
• نمک و فلفل
• خیارشور، برش خورده از طول
• ژامبون، نوارهای باریک
• پیاز، دو نیم شده و برش خورده
• روغن زیتون
• آب
• یک عدد هویج بزرگ، خرد شده
• پیاز خرد شده
• کرفس خرد شده

دستور تهیه:

خردل را به یک طرف هر استیک بمالید و نمک و فلفل بزنید. برش های خیارشور، نوارهای ژامبون و پیازها را روی قسمت خردلی بگذارید. گوشت را از قسمت باریک تر بپیچید و با خلال دندان محکم کنید یا نخ آشپزی دورش ببندید و گره بزنید تا باز نشود. در آلمان از سوزن های باریک و بلند فلزی برای این منظور استفاده می کنند.

234835_160.jpg


در قابلمه ای کمی روغن زیتون داغ کنید و رولادها را داخل آن تفت دهید تا همه قسمت های آنها قهوه ای شود. سپس آب کافی بیفزایید تا روی گوشت ها را بپوشاند. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت نیمجوش شود. سپس هویج، پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کنید. بگذارید یک ساعت بپزند. اگر لازم شد گاهی آب اضافه کنید.

به آب آن نمک و فلفل بزنید تا آن را با سبزیجاتش سرو کنید.

234836_593.jpg


حالا خلال دندان گوشت ها یا نخ آنها را درآورید. رولادها را روی بشقابی قرار دهید و آنها را با گلوله هایی از پوره سیب زمینی یا سیب زمینی آب پز سرو کنید. در کنار آن سالاد سبزیجات یا ترشی کلم قرمز سرو کنید.

گوتن اپتیت!
 
بالا