B a R a N
مدير ارشد تالار
برترین ها: رولاد غذای سنتی آلمانی است که از برش های باریک فیله گوشت با پیاز و خیارشور و خردل درست می شود و سپس رول شده و پخته می شود. درست کردن آن بسیار آسان است ولی زمان می برد. رولاد بسیار خوشمزه است و سس خوش طعمی دارد. می توانید آن را با سیب زمینی آب پز و ترشی کلم قرمز سنتی آلمانی یا سبزیجات و سالادهای دیگر سرو کنید.
مواد لازم:
• استیک های باریک گوشت گاو
• خردل
• نمک و فلفل
• خیارشور، برش خورده از طول
• ژامبون، نوارهای باریک
• پیاز، دو نیم شده و برش خورده
• روغن زیتون
• آب
• یک عدد هویج بزرگ، خرد شده
• پیاز خرد شده
• کرفس خرد شده
دستور تهیه:
خردل را به یک طرف هر استیک بمالید و نمک و فلفل بزنید. برش های خیارشور، نوارهای ژامبون و پیازها را روی قسمت خردلی بگذارید. گوشت را از قسمت باریک تر بپیچید و با خلال دندان محکم کنید یا نخ آشپزی دورش ببندید و گره بزنید تا باز نشود. در آلمان از سوزن های باریک و بلند فلزی برای این منظور استفاده می کنند.
در قابلمه ای کمی روغن زیتون داغ کنید و رولادها را داخل آن تفت دهید تا همه قسمت های آنها قهوه ای شود. سپس آب کافی بیفزایید تا روی گوشت ها را بپوشاند. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت نیمجوش شود. سپس هویج، پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کنید. بگذارید یک ساعت بپزند. اگر لازم شد گاهی آب اضافه کنید.
به آب آن نمک و فلفل بزنید تا آن را با سبزیجاتش سرو کنید.
حالا خلال دندان گوشت ها یا نخ آنها را درآورید. رولادها را روی بشقابی قرار دهید و آنها را با گلوله هایی از پوره سیب زمینی یا سیب زمینی آب پز سرو کنید. در کنار آن سالاد سبزیجات یا ترشی کلم قرمز سرو کنید.
گوتن اپتیت!
مواد لازم:
• استیک های باریک گوشت گاو
• خردل
• نمک و فلفل
• خیارشور، برش خورده از طول
• ژامبون، نوارهای باریک
• پیاز، دو نیم شده و برش خورده
• روغن زیتون
• آب
• یک عدد هویج بزرگ، خرد شده
• پیاز خرد شده
• کرفس خرد شده
دستور تهیه:
خردل را به یک طرف هر استیک بمالید و نمک و فلفل بزنید. برش های خیارشور، نوارهای ژامبون و پیازها را روی قسمت خردلی بگذارید. گوشت را از قسمت باریک تر بپیچید و با خلال دندان محکم کنید یا نخ آشپزی دورش ببندید و گره بزنید تا باز نشود. در آلمان از سوزن های باریک و بلند فلزی برای این منظور استفاده می کنند.
در قابلمه ای کمی روغن زیتون داغ کنید و رولادها را داخل آن تفت دهید تا همه قسمت های آنها قهوه ای شود. سپس آب کافی بیفزایید تا روی گوشت ها را بپوشاند. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت نیمجوش شود. سپس هویج، پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کنید. بگذارید یک ساعت بپزند. اگر لازم شد گاهی آب اضافه کنید.
به آب آن نمک و فلفل بزنید تا آن را با سبزیجاتش سرو کنید.
حالا خلال دندان گوشت ها یا نخ آنها را درآورید. رولادها را روی بشقابی قرار دهید و آنها را با گلوله هایی از پوره سیب زمینی یا سیب زمینی آب پز سرو کنید. در کنار آن سالاد سبزیجات یا ترشی کلم قرمز سرو کنید.
گوتن اپتیت!