• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زامپاريني: اخراج ‌روسي اشتباه بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
خبرگزاري فارس: مائوريتسيو زامپاريني رئيس باشگاه پالرمو از اينكه دليو‌ روسي سرمربي اين تيم را اخراج كرده ابراز پشيماني كرد.
A0746619.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از نشريات ايتاليايي، دليو روسي در روزهاي پاياني ماه فوريه و پس از باخت 7 بر صفر پالرمو برابر اودنيزه اخراج شد و جاي خود را به سرسه كوزمي داد.
زامپاريني در اين مورد گفت: من تصميم اشتباهي گرفتم. نبايد دليو روسي را بركنار مي‌كردم. از هواداران تقاضا دارم مرا ببخشند.
كوزمي نيز به هيچ وجه نتوانست خواسته‌هاي زامپاريني را تحقق بخشد و پس از باخت 4 بر صفر برابر كاتانيا اخراج شد. كاتانيا حريف قديمي و همشهري پالرمو به شمار مي‌رود و باخت با چنين نتيجه‌اي هيچ‌گاه براي هواداران و رياست باشگاه قابل پذيرش نبود.
زامپاريني در ادامه صحبت‌هايش گفت: باخت برابر كاتانيا مرا شوكه كرد و موجب شد تا بار ديگر به شدت نگران شرايط باشگاه شوم. از اينكه پالرموي من به اين شكل دو برابر كاتانيا تحقير شد، بسيار عصباني شدم و چاره‌اي جز اخراج كوزمي نداشتم.
در زمان مربيگري كوزمي، پالرمو تنها يك ديداز از 4 ديدار خود را با پيروزي به پايان برد.

بالا