محمد صالحی سورمقی افزود: زرشک انواع گوناگونی دارد و زرشک قرمز خوراکی از مهمترین نوع زرشک است.
وی گفت: زرشک حاوی ویتامین c است و نوع ترش مزه آن دارای اسیدهای گیاهی است که تا حد خاصیت ضد حساسیت دارد.
عضو هیئت عملی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: زرشک به شکل تازه یا خشک شده و یا از آب آن استفاده می کنند که زرشک برای بیماری های کبدی مفید است.
صالحی سورمقی گفت: مصرف زرشک افرادی که دچار بیماری های کبدی هستند و یا کبد آنها نارسا شده است، می تواند مفید باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در غذاهای امروزی رنگ ها و مواد شیمیای وجود دارد که این مواد در کبد تجمع می کند و برای افراد ضرر داشته باشد که مصرف زرشک می تواند، این مواد را از کبد خارج کند و از سلول های کبد محافظت می کند.
عضو هیئت عملی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: زرشک یک ضد سرطان است و می تواند موادی که در کبد تجمع پیدا کرده است، را از بدن خارج کند و خاصیت سرطان زایی آنها را از بین ببرد.