بله گلم آفرینمظلوم هم به اندازه ظالم مقصره....
در اصل این مظلومه که ظالم پروری میکنه
از ماست که بر ماست
گلم تو طرفدار خانمها هستی یا آقایون ؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر منم اصلا زنها مظلوم نیستند خودشونو زدند به مظلومی
طرفدار حقم عزیزم ما اعتقاد داریم که خداوند عادله اگر کمی با چشمان باز به تمام مسایل دور و اطرافمون نگاه کنیم و تفکر کنیم نابرابری بین زن و مرد اصلا وجود نداره اگر واقع بین باشیمگلم تو طرفدار خانمها هستی یا آقایون ؟؟؟؟؟؟؟؟
طرفدار حقم عزیزم ما اعتقاد داریم که خداوند عادله اگر کمی با چشمان باز به تمام مسایل دور و اطرافمون نگاه کنیم و تفکر کنیم نابرابری بین زن و مرد اصلا وجود نداره اگر واقع بین باشیم
من با نظر شاخه نبات عزیز هم موافقم ما زنها هیچ کاری نمیکنیم فقط فریاد نابرابری سر دادیممثلا باید چکار کنیم گلم ؟
سلام دوستان اگر یادتون باشه مطلبی در مورد مظلومیت زنان گذاشتم این قسمت دومشه بخونید و لذت ببرید . منتظر ورژنهای بعدی این مطلب باشید
در باور تو ارزش من نصف توست ، نه ؟
زن جنس پست و مرد..بگو؟! جنس ِبهتری!
در باور تو ارزش من هم ، تن ِمن ست
دستور می دهی که «موها زیر روسری!»
وقتی بهشت ودوزخ من دست سازتوست
دیگر کدام مکتب و آیین و باوری؟
حالا ببین چرا به تنفر صدای من…
حالا بگو چگونه تو…انگار که کری
من گریه می کنم ، ولی نه در برابرت
من گریه می کنم ، ولی از نابرابری
سازمان حمایت از زنان مظلوم
توی کدوم باوری نوشته شده که ارزش زن نصف مرد هست؟ البته تعداد کمی از مردم (مردان و زنان هم!) چنین باوری رو دارند ولی اگر می خواهند باورشون رو اسلامی جلوه بزنند به دین خدا تهمت می زنند
کدام عقل سلیمی دوبرابر بودن میراث یا دیه مرد را ارزش مرد معنا می کند؟ میراث مرد دوبرابره چون مرد وظیفه تامین معاش خانواده رو داره و اگه منصفانه به قضیه نگاه کنیم می بینیم با اینکه زن نصف ارث می بره ولی چون تمامش مال خودش هست نفعش بیشتره ولی مرد مجبوره ارث دو برابر خودش رو خرج همسر و فرزندانش هم بکنه پس در قضیه میراث زن ثروتمندتر میشه تا مرد
در مورد دیه هم خب وقتی مرد میمیره خانواده از لحاظ مالی ضرر زیادی می کنند پس باید هم دیه ش دوبرابر باشه تا جبران بشه ولی در مرگ زن خانواده از لحاظ عاطفی ضرر زیادی می بیینند که با پول نمیشه جبران کرد
من که حجاب رو دوست دارم قبلنا فکر می کردم خوب نیست ولی الان دوست دارم چون حالم بد میشه وقتی نامحرم بهم خیره میشه. ولی هر چیزی رو اجباری کنند همیشه مردم بر ضدش عمل می کنند.
با تمام این حرفایی که گفتم مظلومیت زنها رو قبول دارم منتهی همش تقصیر مردا نیست بیشترش تقصیر خود زناست. وقتی مادری به فرزند پسرش خیلی بیشتر از دخترهاش محبت می کنه.. وقتی مادر شوهر از عروس انتظار داره براش پسر بیاره.. تا وقتی ما زن ها خودمون به خودمون احترام نگذاریم نباید از مردان انتظار احترام داشته باشیم
هر زنی در زندگیش به طور میانگین روی یک مرد می تونه تاثیر بزاره (پسرش.. شوهرش.. پدرش.. برادرش) پس خیلی مسخره ست اگر جامعه ای مردسالاره فکر کنیم همه ش تقصیر مرداست بلکه این زنان و مردان هستند که با هم این جو رو به وجود میارند.
اگر تمام زنها مردسالاری رو دوست نداشتند خیلی بدبینانه بخوام بگم حداقل 50% مردان هم مردسالاری رو دوست نداشتند.