• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زن معتاد انگ اعتیاد خود را به همسرش چسباند

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
زنی در دادگاه مدعی شد كه شوهرش معتاد است و می خواهد از او جدا شود ولی مرد در دادگاه حاضر شد و بیان كرد كه همسرش معتاد بوده و این انگ را به او چسبانده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا»، زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست جدایی خود را به قاضی یكی از شعب ارائه كرد.
این زن در حضور قاضی شعبه ۲۴۰ این مجتمع قضایی خانواده با بیان اینكه شوهرم معتاد به تریاك است و من فقط به دلیل اعتیاد خواهان جدایی از او هستم، گفت: شوهرم با اینكه معتاد است ولی از وسایل خانه و رفاه من كم نگذاشته است ولی گاهی بسیار عصبانی می شود كه تحمل این وضع برایم غیرقابل تحمل است.
وی با اشاره به اینكه حدود ۴ سال و نیم از زندگی مشترك مان می گذرد و یك فرزند داریم، ادامه داد: شوهرم دائم در حال مصرف مواد مخدر است و با این حال از محبت برای من چیزی كم نگذاشته ولی عصبانی شدن بی موقع و بی دلیلش همه این رفتارهایش را پاك می كند و اعتیادش را نمایان می سازد.
زن با بیان اینكه دیگر طاقت ادامه زندگی با شوهر معتادم را ندارم، افزود: می خواهم هرچه سریعتر از شوهرم جدا شوم چراكه اعتیاد او از یك سو و عصبانیت و خشونت بی موقع او از سوی دیگر باعث رنجشم می شود.
مرد در دادگاه خانواده حاضر شد و با بیان اینكه همسرم را طلاق نمی دهم و او باید ثابت كند كه من معتاد هستم، اظهار داشت: همسرم تظاهر می كند كه قدر محبت مرا می داند ولی در واقع او با این كار می خواهد مرا متهم كند.
وی با اشاره به اینكه من معتاد نیستم و همسرم خود نیز معتاد است و گاهی تفریحی مواد مخدر مصرف می كند، افزود: ابتدا من خواهان جدایی به دلیل اعتیاد همسرم بودم ولی او زودتر به دادگاه آمده و به دروغی مرا متهم به اعتیاد كرده است.
این مرد ادامه داد: در حال حاضر همسرم را طلاق نمی دهم تا زمانی كه اثبات كند كه من معتاد به تریاك هستم.
زن بار دیگر بیان كرد: شوهرم معتاد است؛ بنده با چشمانم مصرف موادش را دیدم ولی من فقط یك بار مواد مصرف كردم و این دلیل اعتیاد من نیست.
قاضی این پرونده حكمی صادر نكرد و رسیدگی به جلسه را به وجود مدارك لازم و در آینده موكول كرد.
 
بالا