• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زياده‌روي در مصرف گوجه سبز موجب حالت تهوع و سردرد مي‌شود

alik

متخصص بخش
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يك متخصص تغذيه درباره خواص ميوه گوجه سبز گفت: گوجه سبز براي تقويت دندان‌ها و لثه‌ها مناسب است و حاوي مقداري ويتامين سي است.​
دكتر مسعود كيمياگر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، درباره ميوه بهاره گوجه سبز اظهار كرد: گوجه سبز در دسته ميوه‌هايي قرار دارد كه به دليل ترشي و خوش طعم بودنش بويژه مورد علاقه كودكان است و چون زماني برداشت مي‌شود كه هنوز حاوي قند بالايي نيست و كالري پاييني هم دارد ميوه خوش خوراك و كم ضرري است.​
وي همچنين ادامه داد: بايد توجه داشت كه قبل از مصرف خوب شسته شود چرا كه ممكن است گوجه سبز آلوده به فضله پرندگان باشند چون پرنده‌ها در باغ‌ها فراوان هستند و از ميوه‌هايي مانند گوجه سبز، چغاله بادام و توت كه پوست غيرخوراكي ندارند تغذيه مي‌كنند بنابراين بايد از تميز بودنشان اطمينان داشته باشيم.​
عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي، همچنين درباره احتمال ابتلا به برخي بيماري‌ها در صورت آلوده بودن گوجه سبز و يا مصرف بيش از حد آن گفت: اگر ميوه‌ها خوب شسته نشوند، احتمال ابتلا به بيماريها عفوني گوارشي و در برخي موارد مسموميت‌هاي غذايي در افراد وجود دارد و مصرف زياد اين ميوه موجب ايجاد عوارضي نظير حالت تهوع و دل به هم خوردگي و سردرد مي‌شوند.​
دكتر كيمياگر در پايان توصيه كرد: خوب است كه عادت كنيم ميوه‌هايي مانند گوجه سبز، چغاله بادام، خيار، پرتغال و انار را با نمك استفاده نكنيم و روي ميوه‌ي كودكان نمك نپاشيم چرا كه ذائقه از دوران كودكي شكل مي‌گيرد.



:ناراحت:
 
بالا