"مهدیه آذری" دختر 10ساله از ایران که به عنوان زیباترین،جلوی دوربین حاضر شد گفت: «من زیباترین دخترم چون "نماز میخوانم"»
میشل شولتس کرزیزانوفسکی، عکاس اهل هلند به دنبال یافتن پاسخ این سؤال که «زیبایی چیست؟» پنج قاره جهان را زیر پا گذاشت و از مردمان مختلف پرسید: «آیا تو از همه زیباتری؟» وی گرچه با پاسخ هایی متفاوت در این زمینه روبرو شد اما عجیب ترین و شاید گفت منحصر به فرد ترین پاسخ را در ایران شنید وقتی مهدیه به او گفت "زیباست چون نماز می خواند" اما حتی این عکاس هم درک نکرد.
عکسهای او که در 10 کشور مختلف گرفته شده به صورت کتابی به نام «زیباترین شخص جهان» انتشار یافتهاست. در این کتاب پیش از هر عکس، اول علتی که شخص برای «زیباترین بودن» خود ذکر کرده آمده و سپس عکس او در پشت صفحه درج شدهاست.
عبرت نوشت: روزنامه هلندی "تراو"، مصاحبه و نوشتاری داشته با آقای کرزیزانوفسکی که در آن چند و چون کار او اینگونه توصیف شدهاست:
شولتس کرزیزانوفسکی برای انجام این پروژه عکاسی خود در کشورهای مختلف آگهیهایی به این مضمون در روزنامهها چاپ کرد: «هر کس خود را زیباترین زیباها میداند به این آگهی پاسخ دهد.»
در کنار این آگهیها، او برای مطرح کردن این سؤال، به همراه تیم خود به مناطق مختلف از کوچه پسکوچههای ایران گرفته تا حلبیآبادهای هند، نیز سر زدهاست.
از کتاب شولتس کرزیزانوفسکی چنین برمیآید که زیبایی، ابعاد گوناگون زیادی دارد. بیشتر پاسخدهندگان دلیل ویژهای برای زیبا دانستن خود ذکر نکردهاند ولی دستهای نیز علت این حس را بیان کردهاند.
یکی، حفرههای کوچکی که به هنگام خنده بر روی گونههایش میافتد را نشان زیباترین بودن خود دانسته و دیگری چشمان درشتش، و شخصی دیگر لبهای قیطانیاش را. یک زن نابینای هندی به کرزیزانوفسکی گفت: هر کس من را دیده میگوید که تو زیبایی.
مهدیه آذری، دختری 10ساله از ایران که به عنوان زیباترین، جلوی دوربین کرزیزانوفسکی حاضر شد در باره دلیل زیبا بودن خود گفت: «من زیباترین دخترم چونکه نماز میخوانم.»