• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سئو | بینه سازی سایت | seo

amin khan

مدیر انجمن
سئو (SEO)

در این تاپیک سعی خواهم کرد تجربیات شخصی خودم رو در باره سئو seo ( بهینه سازی سایت برای متورهای جست و جو گر ) قرار بدم امیدوارم این تجربیات برای دوستان وب مستر به درد بخور باشه و همچنین دعوت میکنم شما هم اگه تجربه ای در ارسال مطالب داشته اید که بعد از انجام اون کار تاثیر خوبی در رتبه شما در گوگل داشته با ذکر اون لینک مطلب تو این تاپیک شرکت کنید.
ey7lur22q8ptay406rkw.jpg

نظر شخصی
منم شدیدا به سئو علاقه ویژه ای دارم و معتقدا شاید تنها 50 درصد رازهای سئو توسط گوگل و سایر منابع ذکر شده و اون 50 درصد دیگه به صورت سکرت توسط گوگل حفظ میشه و تا یکی بیاد اونو پیدا کنه گوگل پارامترای اون 50 % درصد رو آپدیت میکنه تا اساس کارش لو نر (این مطلب نظر شخصیم بود)
مثلا اگه یادتون باشه یه مدت پیش سایت های خزنده تبلیغاتی تو ایران پر شده بودن و هر چی سرچ میکردی لینک میشد تو اون سایت ها من دلیلش رو تحقیق کردم و به این نتیجه رسدم که:
دلیل اونم این بود که تا اون تاریخ meta name="keywords" یا همون کلمات کلیدی نقش خیلی مهمی در رتبه گوگل داشتند و اون سایت ها طوری طراحی شده بودند که مجموعه بسیار زیادی از این کلمات کلیدی رو از سایت های دیگه جمع میکردند و تو متا تگ های صفحات خودشون جا میدادا و گوگل هم تو این مورد گول میخور و سایت تبلیغ کننده رو تو رتبه اول نتایج خودش نشون میداد بعد از اون گفته شد گوگل استفاده از کلمات کلیدی برای رتبه دادن به یک مطلب رو تعطیل کرد.
لینک مطلب تو وبلاگ رسمی گوگل:
http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2009/09/google-does-not-use-keywords-meta-tag.html
البته فکر نکنم گوگل کلا Meta Keywords رو کنار گذاشته باشه بلکه یه الگریتم خاص برای Meta Keywords تعریف کرده باشه:فکر:
ولی خوب meta name="description" یا همون متا تگ توضیحی فعلا تو نتایج گوگل تاثیر گذار هست و همون یه روزنه امید برای سئو کاره به شما میاد

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
تاثیر تاریخ ارسال مطلب در رتبه SEO

اول از همه یه چیز باید بگم، کلمه سئو تعاریف مختلفی داره که اگه همشون رو با هم جمع کنیم فکر نکنم بازم بتونیم معنی کاملی برای سئو پیدا کنیم و انتخاب عنوان این مطلب تنها برای بهبود رتبه این مطلب بوده و منظورم از سئو تو این تاپیک بالا اومد سایت تو نتایج گوگل بود.

تاثیر تاریخ ارسال مطلب در رتبه SEO
یکی از عوامل مهمی که باعث میشه یک لینک هنگام جست و جو بالا تر از همه بیاد و هیچ موقع هم رتبش رو از دست نده تاریخ ایجاد اون سایت یا لینک مطلب است برای مثال چند سال پیش انجمن پشتبانی پرستا شاپ رو دامین http://www.prestastore.ir/ ایجاد شد و فکر کنم یک سالی هم به فعالیتش ادامه داد و بعد یک سال انجمن به حالت رکود رفت و اعضا هم اون انجمن رو ترک کردن و در آخر انجمن بسته شد آدرسش این بود http://www.prestastore.ir/forum/ بعد از اون یه گروه دیگه انجمن پشتیبانی پرستا شاپ رو زدند و انصافا هم همه کاربرای اون انجمن + چند برابر کاربر بیشتر رو هم جذب کردند و مطالب دسته اول و .... انتشار دادن الان بعد از تقریبا یک سال بازم اگه کلمه پرستا شاپ رو تو گوگل سرچ کنید 2 لینک اول مربوط به همون سایت قبلی هست که اصلا هم تو این مدت آپ نشده ولی چون تقریبا 1 سال جلو تر اون سایت رو زده تو نتایج بالا تر از همه میاد.
تاریخ ارسال مطالب خیلی مهم هست ولی تو مواقعی که تاریخ ارسال یک پست با پست مشابه تو یه سایت دیگه نزدیک باشه مثلا 2-3 ماه امکان جابجایی موقعیت اون لینک تو نتایج گوگل دیده شده.

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
تاثیر ساختار url مطالب در رتبه SEO

تاثیر ساختار url مطالب در رتبه SEO

بی تردید ساختار URL یک مطلب نقش بسیاری تو رتبه اون مطلب خواهد گذاشت و نقش این موضوع وقتی نمایان میشه که هنگام جست و جوی یک مطلب خاص اگه url انتخاب شده با موضوع جست و جو شده تطبیق داشته باشد به صورت bold نمایش داده خواهد شد و نکته جالب تر اگه url ما به هر زبونی باشه گوگل تشخیص میده و اون کلمه رو برجسته نشون میده و بهترین نوع url تجربه شد من:

استفاده 4-3 کلمه فارسی و مهم اون مطلب + 2تا1 کلمه به زبان انگلیسی
مثلا برای این موضوع باید به این صورت استفاده بشه

تاثیر - ساختار- url -رتبه-SEO

آخرین ویرایش:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
دیشب که داشتم مطالبی رو می خوندم در مورد برچسب گذاری نوشته بود که اگر برپسب ها رو کلی بنویسیم تاثیر بیشتری در سرچ داره

مثلا
[h=2]تاثیر ساختار url مطالب در رتبه SEO
را کلا تایپ کنیم و علامت ویرگول انگلیسی نذاریم

و اگر هم بخواهیم از کاما استفاده کنیم حتما از کامای انگلیسی استفاده کنیم که کامای فارسی اثری نداره

amin khan

مدیر انجمن
آنالیز سایت موفق سئو کار

راهکار موفقیت سایت های سئو کار

از چند مدت پیش که مسئله سئو کردن سایت برای وب مسترها یک امر مهم در موفقیت یک وبسایت عنوان شد سایت های مدعی که این خدمت رو انجام میدن به صورت قابل ملاحظه ای افزایش یافت و رقابت بسیار جالبی روی این موضوع در جریان است.
شخصا در مورد سایت های مدعی سئو کار معتقد هستم حرفه ای ترین و غول های سئو کاری که تونستن موفقیت قابل قبولی رو کسب کنند سایت های نمایش داده شده هنگام جست و جوی کلمه سئو هستند .

sddtbx3jgt34l9pmja.png

البته این رتبه بندی هر چند یک بار تغییر میکنه ولی الان که این مطلب رو ارسال کردم رتبه به صورت زیر ترتیب بندی شده
1-
[h=3]سئو متریل | اولین برند ایرانی خدمات سئو2-[h=3]بهینهسازی موتور جستجو - ویکیپدیا3-
[h=3]سئو تک - مرکز تخصصی خدمات سئو4-
[h=3]یک ادمین | آموزش سئو و وبلاگ نویسی حرفه ای5-
[h=3]ایران سئو6-
[h=3]سئو | آموزش سئو و بهینه سازی سایت7-
[h=3]سئو و بهینه سازی سایت - جهان سئو8-
[h=3]آموزش طراحی سایت، سئو ، بازاریابی اینترنتی - مدیر سایت9-
[h=3]سئو | بهینه سازی سایت برای گوگل| سئو سایت در گوگل - رازان هاست10-
[h=3]سئو و بهینه سازی سایت
بعد از این 10 سایت 2 سایت هم به وسیله درج تبلیغات در گوگل بالا میان که خیلی برا من جالب بود:نیش:
اگه واقعا این 2 سایت سئو کار هستند چرا با زور تبلیغ باید تو نتایج گوگل بالا بیان؟ سایت خودشون رو اول سئو کنن بعد سر مردم .....::خنده2:
[h=3]بهینه سازی سایت SEO[h=3]طراحی سایت،بهترین کیفیت
من سعی خواهم کرد با آنالیز این سایت ها نکاتی که باعث موفقیت این سایت ها شده رو بیان کنم(البته تا حد دانشم)

ادامه دارد....

amin khan

مدیر انجمن
آنالیز سایت سئو متریال

[HIGHLIGHT]1- عنوان سایت[/HIGHLIGHT]
کد:
<title>سئو متریل | اولین برند ایرانی خدمات سئو</title>

نکنه مهم : کلمه سئو 2 بار در عنوان تکرار شده است، یکی اول و یکی در آخر. دقیقا نمیدونم آیا تاثیری رو سئو داره که شروع و پایان عنوان با کلیدی ترین کلمه شروع و تموم بشه یا نه جایی هم ندیدم اشاره شده باشه ولی تجربه شخصی من : بسیار تفاوت داره تو نوشتن عنوان سئو متریل | اولین برند ایرانی خدمات سئو با عنوان اولین برند ایرانی خدمات سئو | سئو متریل

عنوان در مطالب و پست ها

هنگام برسی عنوان پست ها به نکته ای جالب برخوردم :فکر:
استفاده از چندین روش مختلف در انتخاب title
روش اول
برای مثال این لینک رو ببینید :بهینه سازی وب سایت (SEO) عنوانی که برای این پست در نظر گرفته شده به شکل زیر بود

کد:
[/SIZE][LEFT][SIZE=3][FONT=bkoodakbold]<title>بهینه سازی وب سایت |[B] افزایش رتبه سایت در گوگل - خدمات بهینه سازی[/B]</title> [/SIZE][/LEFT]
[SIZE=3]

ابتدا عنوان به کار گرفته شده است و در قسمت دوم جمله ای استفاده شده است که مرتبط با مطلب است ولی در متن یک بار هم تکرار نشده است . فکر کنم تاثیر خوبی روی سئو نداشته باشه

روش دوم
لینک نمونه : http://www.seomateriel.com/google-webmasters-tools.html

نکته جالب استفاده زیاد از تگ h1
برای این پست 6 عنوان مختلف و کاملا مرتبط با یک موضوع انتخاب شده که هر 6 جمله درون تگ h1 قرار گرفتن و عنوانی که برای این پست در نظر گرفته شده به شکل زیر است:
کد:
[/SIZE][LEFT][SIZE=3][FONT=bkoodakbold]<title>آموزش گوگل ویمستر1, Google Webmaster Tools</title>[/SIZE][/LEFT]
[SIZE=3]

انتخاب یک title مناسب و مرتبط با 6 عنوان ذکر شده + استفاده از ترجمه به انگلیسی عنوان

تمامی عنوان های استفاده شده لینک به همون صفحه بودند

ادامه دارد....

بالا