• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سئو و گوگل پلاس

doctor.sniff

New member
استفاده از گوگل پلاس برای ظاهر شدن در صفحه برترین نتایج
نقش گوگل پلاس در نتایج جستجو یک سوال مهم برای بسیاری از بازاریاب‌ها، وبمسترها و هر کس دیگری که در آن حساب کاربری دارد، محسوب می‌شود. برای پاسخ به این سوال، شما باید چند بار جستجوی شخصی انجام دهید تا تأثیرات آن مشخص شود.
مشاهدات ما طی چند هفته و ماه های گذشته بر تکامل گوگل، بسیار جذاب بوده است، پس شما هم به این نتایج توجه کنید. اگر من عبارت "علوم داده‌ها(ریدایرکت ۳۰۱)" را در حالی که در اکانت گوگل پلاس هستم، جستجو کنم، یکی از نتایج "نحوه ساخت ریدایرکت ۳۰۱" خواهد بود. این مسئله بسیار عجیب است. در واقع من فکر می کنم این مسئله بسیار عجیب است زیرا این مطلب در وبسایت تازه تاسیس من پست شده بود. اما اگر من بدون قرار داشتن در اکانت جستجو کنم، در 100 نتیجه اول نیز چنین مطلبی را پیدا نمی‌کنم. این نتیجه در این صفحه نشان داده می‌شود زیرا توسط اکانتی که من آن را ساخته‌ام و کار می‌کنم، پست شده است. در واقع SERP می‌گوید که من این مطلب رو قرار دادم و به اشتراک گذاشته‌ام و تمامی این اتفاقات بدین خاطر است که گوگل پلاس با جستجو ترکیب شده است.
ممکن است شما بگویید که "خب، این کمی جالب بود." من نیز می‌توانم کواری‌های بسیار وسیع مثل "دانش آزاد و یا نرم‌افزار آزاد" را جستجو کرده و چنین چیزی دریافت کنم. بلی، دانش آزاد، نرم‌افزارهای آزاد و کلاس‌های آموزشی نرم‌افزارهای آزاد، اما بطور مثال نتیجه "کلاس‌های آموزشی نرم‌افزارهای آزاد در دانشگاه شریف" ظاهر می‌شود. عجب! ناگهان وبسایت من در تمام جستجوها به رتبه‌های بالا می‌رسد. و باز هم، این اتفاق بدین دلیل رخ می‌دهد که چندین دوست من که من آن‌ها را در گوگل پلاس دنبال می‌کنم، به این مقاله 1 داده‌اند.
و مطلب همین‌جا تمام نمی‌شود. من کواری‌هایی مثل "روز آزادی نرم‌افزار مبارک" را هم جستجو کردم. فکر کنم روز آزادی نرم‌افزار مبارک دیگر کواری بسیار وسیعی باشد. در نتایج، یک مقاله از دوستم بود که با یک عکس، همین امروز به اشتراک گذاشته بود.

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/221_سئو-و-گوگل-پلاس
فایل پی دی اف: http://fsnet.ir/home/1/files/سئو و گوگل پلاس.pdf

بالا