• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساخت بک لینک و ۱۰ نکته مفید

doctor.sniff

New member
با توجه به موج آپدیت‌ها، تغییر الگوریتم‌ها و گزارشات کلمات کلیدی که در سال گذشته میلادی رخ داد، هر کسی ممکن است از دست گوگل عصبانی باشد.
اما، همان‌طور که جستجو تحول پیدا می‌کند و محتوا، اهمیت بیشتری در لینک بیلدینگ پیدا می‌کند، ما نیز باید خود را تغییر دهیم. 1۰ مسئله زیر از نکات بسیار مفید در لینک بیلدینگ می‌باشند.
1. آپدیت پنگوئن
پنگوئن، اولین بار در سال 2012 اجرا شد، اما ما شاهد آپدیت‌های متوالی آن در سال 2013 بوده‌ایم. من به شخصه، واقعا شکرگزار این آپدیت‌ها هستم. من هم عاشق این موجودات هستم و هم عاشق الگوریتم پنگوئن و آپدیت‌های آن که از تاکتیک‌های اسپم جلوگیری می‌کنند.
به عنوان کسی که عاشق مشتریانش است، من واقعا سخت تلاش می‌کنم تا محتوای عالی و لینک‌های سالم برای آنها بسازم. هیچ چیز بیشتر از این آزار دهنده نیست که ببینید یک سایت بد با استفاده از ثبت دایرکتوری مقالات با انکور تکست کلمات کلیدی خاص یا انتشار خبرنامه بدون محتوای مناسب و تنها با هدف تمرکز بر کلمه کلیدی، رتبه‌ای بهتر از شما بدست آورده است.
با اینکه مخالف استفاده از انکور تکست کلمات کلیدی خاص نیستم (و فکر می‌کنم این مسئله می‌تواند ارزش پست را افزایش دهد)، اما حرف گوگل را نیز قبول دارم که دستکاری توده‌های لینک، یک استراتژی بد است. همین‌طور، من می‌دانم که پنگوئن به هیچ وجه کامل نیست، اما به عنوان یک لینک بیلدر، این الگوریتم ما را مجبور می‌کند تا بیشتر به دنبال کسب لینک‌های مناسب باشیم تا تعداد زیادی لینک ضعیف ایجاد کنیم.
2. نویسندگی
نویسندگی و اقتدار واقعا عالی نیست؟ شما یک مقاله نوشته و آن را منتشر می‌کنید. سپس گوگل در هر جایی بیان می‌کند که شما آن را نوشته‌اید. حتی بهتر از آن، این است که گوگل عکس شما را در کنار نتایج جستجو قرار داده و شما می‌توانید آن را به دوستان و مشتریان خود نشان دهید. من واقعا عاشق این مسئله هستم!
این خصوصیت، ارزش زیادی برای لینک بیلدرها دارد. کاربران احتمالا بیشتر بر روی نتایجی کلیک می‌کنند که عکس نویسنده کنار آن قرار دارد. مطمئنا این مسئله اعتماد آنها را نیز ارتقا داده زیرا به گوگل اعتماد می‌کنند. پس احتمال اشتراک گذاشته شدن مطلب شما نیز بالا می‌رود. نویسندگی به ما اجازه می‌دهد به دیگران نشان دهیم افراد واقعی پشت سایت شرکت چه کسانی هستند. این مسئله کاربرد زیادی در دنیای "ایجاد رابطه" دارد.

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/234_ساخت-بک-لینک-و-۱۰-نکته-مفید
فایل پی دی اف: http://fsnet.ir/home/1/files/ساخت بک لینک و ۱۰ نکته مفید.pdf

بالا