ساخت نانوزيستحسگرهاي حساس به اتانول در دانشگاه کردستان
گروهی از پژوهشگران دانشگاه کردستان با تهیه و ساخت الکترود کربن شیشهای (GC) اصلاح شده با نانوکامپوزیت نانولولههای کربن چنددیواره، نانوزیستحسگرهایی تولید کردند که توانایی شناسایی مقادیر جزئی اتانول در محیط را داراست.
اتانول به عنوان یک ماده سمی و اشتعالزا شناخته میشود که در اثر تخمیر مواد غذایی حاوی قند نیز با درصد ناچیزی تولید میشود. تخمیر مواد غذایی در برخی موارد منجر به فاسد شدن آن نیز میشود و شناسایی این مقدار اندک اتانول تولید شده یکی از راههای تشخیص مواد غذایی فاسد است. همچنین اتانول مصارف دارویی متعددی با درصدهای کم دارد که برای تشخیص کیفیت این مواد دارویی مقدار اتانول استفاده شده نیز یکی از معیارها میتواند باشد.
گروهی از پژوهشگران دانشگاه کردستان با تهیه و ساخت الکترود کربن شیشهای (GC) اصلاح شده با نانوکامپوزیت نانولولههای کربن چنددیواره، نانوزیستحسگرهایی تولید کردند که توانایی شناسایی مقادیر جزئی اتانول در محیط را داراست.
اتانول به عنوان یک ماده سمی و اشتعالزا شناخته میشود که در اثر تخمیر مواد غذایی حاوی قند نیز با درصد ناچیزی تولید میشود. تخمیر مواد غذایی در برخی موارد منجر به فاسد شدن آن نیز میشود و شناسایی این مقدار اندک اتانول تولید شده یکی از راههای تشخیص مواد غذایی فاسد است. همچنین اتانول مصارف دارویی متعددی با درصدهای کم دارد که برای تشخیص کیفیت این مواد دارویی مقدار اتانول استفاده شده نیز یکی از معیارها میتواند باشد.