مواد لازم
برگ اسفناج 10 برگكلم بنفش خردشده چهار قاشق سوپخوري
فيله گريپفروت 10 تكه
روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
آب پرتقال يك پيمانه
كاهو و كنجد به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]سالاد اسفناج و گریپ فروت
طرز تهيهكلم را كف ظرف ريخته برگهاي اسفناج را با فيله گريپفروت به صورت لايه لايه ميچينيم. آب پرتقال را روي مواد ريخته، روغن زيتون و سركه بالزاميك را اضافه ميكنيم. كاهو را خرد كرده كمي كنجد روي سالاد ميريزيم و در صورت نياز نمك و فلفل را اضافه ميكنيم.
__________________