پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
کلم برگ
گوجه فرنگی
کالباس (ترجیحا طعم سیر یا دودی)
سیر یک حبه
روغن زیتون
نمک و فلفل
در تهیه این سالاد میتوانید از خلالهای فلفل دلمه ای در رنگهای متنوع استفاده کنید.تنوع رنگ و طعم خوبی ایجاد میکند.
طرز تهیه:
کالباس ها را در حالت دسته ای روی تخته قرار داده و به صورت نوارهای باریک ببرید.از کالباس رشته ای در رسپی های دیگر هم به صورت خلاق میتوانید استفاده کنید .
کلم برگ و گوجه فرنگی را با یک چاقو یا ساطور تیغه نارک به صورت رشته های نازک بریده ،یک حبه سیر را دو نیم کرده و به کف و اطراف ظرف سالاد را بمالید .کالباس و سبزیجات رشته شده را در ظرف ریخته با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.مینوانید سالاد را با انواع سس های شیرین و تند تکه های پنیر صبحانه(فتا) ،اسلایس زیتون یا هر نوع سس مورد علاقه تان سرو کنید.

کلم برگ
گوجه فرنگی
کالباس (ترجیحا طعم سیر یا دودی)
سیر یک حبه
روغن زیتون
نمک و فلفل
در تهیه این سالاد میتوانید از خلالهای فلفل دلمه ای در رنگهای متنوع استفاده کنید.تنوع رنگ و طعم خوبی ایجاد میکند.
طرز تهیه:
کالباس ها را در حالت دسته ای روی تخته قرار داده و به صورت نوارهای باریک ببرید.از کالباس رشته ای در رسپی های دیگر هم به صورت خلاق میتوانید استفاده کنید .
کلم برگ و گوجه فرنگی را با یک چاقو یا ساطور تیغه نارک به صورت رشته های نازک بریده ،یک حبه سیر را دو نیم کرده و به کف و اطراف ظرف سالاد را بمالید .کالباس و سبزیجات رشته شده را در ظرف ریخته با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.مینوانید سالاد را با انواع سس های شیرین و تند تکه های پنیر صبحانه(فتا) ،اسلایس زیتون یا هر نوع سس مورد علاقه تان سرو کنید.