موارد لازم:
دستور پخت
دستور پخت
- گل کلم رو با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آبمدت بسیار کوتاهی بپزین .اینقدر که از خامی دربیاد و مزه دار بشه ولی نرم نشه .سپس آبکش کنین و نمک اضافه رو از روش بشورین . مواد رو نگینی خرد کنین و توی ظرفی بریزین . نان چهارگوش رو تست کنین و مربعی خرد کنین .ماست موسیر و سس فرانسوی رو با هم مخلوط کنین و روی سالاد بریزین . نمک وفلفلش رو اندازه کنین . توی ظرف مناسب بریزین و روش رو تزیین و سرو کنین .
- به جای کالباس میتونین از سینه مرغ ریش شده توش بریزین که خوشمزه تر میشه . فلفل دلمه ای از چهار رنگ نارنجی و سبز و قرمز و زرد استفاده کنین .بهتره نمک زیادی نخورین و به جای خیار شور از خیار سبز تازه رنده شده استفاده کنین .ولی به خاطر بسپارین که خیار تازه باید موقع سرو کردن و در آخرین وهله به سالاد اضافه بشه چون اگه زودتر اضافه کنین با سس و نمک توی سالاد مخلوط میشه وسالاد آب میندازه . میتونین کمی سس فرانسوی با ماست موسیر مخلوط کنین .