مواد لازم:
طرز تهيه : اگر فلفل رنگي نداشتيد، مي توانيد از دو عدد فلفل سبز استفاده کنيد. بادمجان، کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون ميخوابانيم. سپس آن ها را در باربيکيو يا فر، کبابي ميکنيم تا بپزند. بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد ميکنيم و همراه با فلفل هاي خرد شده در ظرف مي ريزيم. مرزنجوش، جعفري، آويشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم مي زنيم. اين سالسا به همراه غذاهاي گوشتي خورده مي شود. منبع: شيندخت
گوجه فرنگي | دو عدد |
فلفل سبز و قرمز و زرد | از هر کدام نصف فلفل |
کدو سبز | دو عدد |
بادمجان | دو عدد |
سرکه | دو قاشق غذا خوري |
روغن زيتون | سه قاشق غذا خوري |
مرزنجوش خرد شده | دو قاشق غذا خوري |
آويشن | دو قاشق غذا خوري |
جعفري خرد شده | يک قاشق غذا خوري |
طرز تهيه : اگر فلفل رنگي نداشتيد، مي توانيد از دو عدد فلفل سبز استفاده کنيد. بادمجان، کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون ميخوابانيم. سپس آن ها را در باربيکيو يا فر، کبابي ميکنيم تا بپزند. بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد ميکنيم و همراه با فلفل هاي خرد شده در ظرف مي ريزيم. مرزنجوش، جعفري، آويشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم مي زنيم. اين سالسا به همراه غذاهاي گوشتي خورده مي شود. منبع: شيندخت