مواد لازم برای خمیر نان ساندویچ:
آرد=3 لیوان و نصف
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شیر خشک نیدو=4 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
روغن=3/1 لیوان
آب=1 لیوان
مواد لازم برای ساندویچ:
سینه مرغ=2 عدد
پیاز=2 عدد
فلفل دلمه رنگی=4 عدد
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس مرغ:
سیر له شده=4 عدد
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
سس سویا=6 قاشق غذاخوری
سس کچاپ=2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پودر اورگانو=1 قاشق چایخوری
فلفل=کمی
پودر دارچین=کمی
طرز تهیه نان ساندویچ:
1. شیرخشک+شکر+نمک+خمیرمایه+ روغن را با هم مخلوط کرده هم بزنید.
2. آب را به مواد اضافه کنید. سپس بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده،آرد را هم کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
3. ظرف خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر پف کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
4. از خمیر به اندازه یک توپ کوچک برداشته آن را در دست گرد کنید سپس خمیر را با وردنه به صورت نازک باز کنید و به صورت دایره متوسط قالب بزنید.
5. ماهیتابه تقریبا مسطحی را روی حرارت ملایم گذاشته نانی را که قالب زده اید در آن گذاشته بپزید. یک طرف نان که برشته شد طرف دیگ آن را بپزید. نانهای آمده شده را روی هم در ظرف سرداری قرار دهید تا خشک نشود.
طرز تهیه مواد ساندویچ:
1. سینه مرغ را آبپز کرده و به صورت انگشتی خرد کنید.
2. پیاز را خلال کرده در روغن سرخ کنید.
3. دلمه ها را به صورت خلالی خرد کرده و در روغ سرخ کنید.
4. پیاز و دلمه سرخ شده را به مرغ اضافه کنید.
5. پنیر کرافت را رنده کرده به مواد اضافه کنید.
6. مرغ را به همراه پیاز و دلمه سرخ کرده کمی در روغن تفت دهید.
7. مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده روی مرغ بریزید و روی حرارت مواد را کمی هم بزنید تا مواد خوب جذب مرغ شود.
آرد=3 لیوان و نصف
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شیر خشک نیدو=4 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
روغن=3/1 لیوان
آب=1 لیوان
مواد لازم برای ساندویچ:
سینه مرغ=2 عدد
پیاز=2 عدد
فلفل دلمه رنگی=4 عدد
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس مرغ:
سیر له شده=4 عدد
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
سس سویا=6 قاشق غذاخوری
سس کچاپ=2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پودر اورگانو=1 قاشق چایخوری
فلفل=کمی
پودر دارچین=کمی
طرز تهیه نان ساندویچ:
1. شیرخشک+شکر+نمک+خمیرمایه+ روغن را با هم مخلوط کرده هم بزنید.
2. آب را به مواد اضافه کنید. سپس بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده،آرد را هم کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
3. ظرف خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر پف کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
4. از خمیر به اندازه یک توپ کوچک برداشته آن را در دست گرد کنید سپس خمیر را با وردنه به صورت نازک باز کنید و به صورت دایره متوسط قالب بزنید.
5. ماهیتابه تقریبا مسطحی را روی حرارت ملایم گذاشته نانی را که قالب زده اید در آن گذاشته بپزید. یک طرف نان که برشته شد طرف دیگ آن را بپزید. نانهای آمده شده را روی هم در ظرف سرداری قرار دهید تا خشک نشود.
طرز تهیه مواد ساندویچ:
1. سینه مرغ را آبپز کرده و به صورت انگشتی خرد کنید.
2. پیاز را خلال کرده در روغن سرخ کنید.
3. دلمه ها را به صورت خلالی خرد کرده و در روغ سرخ کنید.
4. پیاز و دلمه سرخ شده را به مرغ اضافه کنید.
5. پنیر کرافت را رنده کرده به مواد اضافه کنید.
6. مرغ را به همراه پیاز و دلمه سرخ کرده کمی در روغن تفت دهید.
7. مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده روی مرغ بریزید و روی حرارت مواد را کمی هم بزنید تا مواد خوب جذب مرغ شود.