• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساندويچ قارچ و سير

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم براي 4 نفر:

6 قاشق سوپ‌خوري كره مارگارين
2 حبه سير
350 گرم قارچ
يك عدد نان فرانسوي بزرگ
چند ساقه جعفري تازه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:

1 ـ براي درست كردن اين ساندويچ، اولين مرحله، آماده‌سازي مواد است. ابتدا حبه سيرها را از پوست جدا كرده و رنده يا له كنيد، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنيد.

نان فرانسوي را نيز با چاقوي تيز به صورت اريب حلقه حلقه كنيد. آخرين كار، خرد كردن جعفري است؛ البته پيش از مراجعه به سبزي‌فروشي و خريد جعفري، سري به فريزر بزنيد.

اگر متاهل هستيد، به احتمال قوي خانمتان مقداري جعفري خردشده را براي سوپ‌ها فريز كرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفري تازه چيز ديگري است؛ به شرط آنكه بتوانيد برگ‌هاي آن را ريز خرد كنيد.

اگر به استفاده از جعفري تازه اصرار داريد، براي خرد كردن جعفري از دستگاه سبزي خردكن استفاده كرده يا جعفري خرد شده را از سوپرماركت نزديك خانه خريداري كنيد.

2 ـ تابه‌اي آماده كنيد و مارگارين را داخل آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا ذوب شود؛ سپس سير رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانيه تفت دهيد.

3 ـ سير داغ را به قارچ‌ها اضافه كنيد و 5 دقيقه حرارت دهيد. در طول پخت، هم‌زدن يادتان نرود.

4 ـ برش‌هاي نان فانتزي را داخل تابه ديگري يا روي سيني ميله‌اي فر قرار داده و به مدت 2 تا 3دقيقه تست كنيد.

5 ـ جعفري خردشده را به مخلوط قارچ و سير اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنيد.
حالا هر كدام از برش‌هاي نان را در سيني يا ديس چيده و مخلوط قارچ و سير را روي نان‌ها ريخته و نوش‌جان كنيد.

توضيح: مقدار مواد لازم براي 4 نفر است؛ بنابراين اگر تنها هستيد، مقدار مواد را به يك چهارم كاهش دهيد.
 
بالا