مواد لازم:
- مرغ نصف سينه
- زعفران كمي
- پياز 1 عدد متوسط
- خيارشور 3 عدد
- نان لواش چند برش
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- كره 40 گرم
* طرز تهيه:
1- مرغ را با يك عدد پياز خرد شده و يك ليوان آب و مقدار كافي نمك و فلفل و كمي زردچوبه بگذاريد با حرارت ملايم بپزد تا آب آن تمام شود. سپس آن را ريش ريش كنيد.
2- در يك تابه كره بريزيد. به آن مرغ و زعفران را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
3- نان لواش را به قطعات مستطيل شكل برش بزنيد و داخل آن مرغ و قطعات خيارشور كه از درازا آن را برش زده ايد، قرار دهيد.
- مرغ نصف سينه
- زعفران كمي
- پياز 1 عدد متوسط
- خيارشور 3 عدد
- نان لواش چند برش
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- كره 40 گرم
* طرز تهيه:
1- مرغ را با يك عدد پياز خرد شده و يك ليوان آب و مقدار كافي نمك و فلفل و كمي زردچوبه بگذاريد با حرارت ملايم بپزد تا آب آن تمام شود. سپس آن را ريش ريش كنيد.
2- در يك تابه كره بريزيد. به آن مرغ و زعفران را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
3- نان لواش را به قطعات مستطيل شكل برش بزنيد و داخل آن مرغ و قطعات خيارشور كه از درازا آن را برش زده ايد، قرار دهيد.